Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Κούγιας: “Ας το πάρει ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ παίζει… φιλικά”

Δημοφιλή

Για μια ακόμη φορά ο Αλέξης Κούγιας εξαπέλυσε επίθεση κατά της ΑΕΚ, μετά το τέλος του ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, κάνοντας λόγο για παραρτήματα και… φιλικά παιχνίδια.

«Υπάρχουν ομάδες όπως ο Άρης και η Λαμία που ουσιαστικά λειτουργούν ως δούλοι για άλλες ομάδες. Σακατεύουν τους παίκτες του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ, κοιτάξτε την σύνθεση του Άρεως απέναντι στην ΑΕΚ, την σύνθεση της Λαμίας, δεν έχω ξανακούσει ημίχρονο να διαρκεί μισή ώρα» δήλωσε μετά το ματς της Τούμπας.

Και συνέχισε: «Για αυτό λέω ότι ο ΠΑΟΚ δικαιούται, όπως και ο Ολυμπιακός, να περηφανεύεται ότι παίζει ένα κανονικό πρωτάθλημα, έναν κανονικό κύκλο play off εν αντιθέσει με την ΑΕΚ που παίζει φιλικά. Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού δήλωσε ότι κόντρα σε αυτή την ΕΠΟ και κόντρα σε αυτή την κυβέρνηση θα κατακτήσει το Κύπελλο Ευρώπη».

Κι ο Κούγιας κατέληξε στις δηλώσεις του: «Θα ήθελα να ακούσω από τον Κύριο Σαββίδη και τον κύριο Γκαγκάτση. Το ποδόσφαιρο είναι ένα κοινωνικό αγαθό. Θα πρέπει να ξεβρωμίσει αυτή η κατάσταση, θα τους καλέσουμε και για μάρτυρες. Εν πάση περίπτωση, συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, ας πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ μια καθαρή ομάδα και όχι τα κατακάθια του ποδοσφαίρου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Παρί Σεν Ζερμέν: Κάνει δικό της το «διαμάντι» της Μπενφίκα

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ζοάο Νέβες βρίσκεται η Παρι Σεν Ζερμέν που διαπραγματεύεται με την Μπενφίκα τις τελευταίες...

Στην ίδια κατηγορία