Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Πρώτα βήματα στο ανδρικό ποδόσφαιρο

Δημοφιλή

Με τη συμμετοχή της Κ-16 στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ επιχειρούν στον ΠΑΟΚ να προσφέρουν στους παίκτες την κατάλληλη ανταγωνιστική εκπαιδευτική διαδικασία, μια που ακόμη δεν έχει βρεθεί συνολική λύση για τη μετάβαση από την Κ-15 στην Κ-17.

Οι νέοι του ΠΑΟΚ συμμετέχουν στον τρίτο όμιλο της Α΄ κατηγορίας της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας. Οι άλλες ομάδες του ομίλου είναι η ΑΕ Φιλύρου, ο ΑΜΣ «Νικόπολη», ο Αρης Καβαλαρίου, η Δόξα Περιβολακίου, ο Εθνικός Λαγυνών, ο Ιάσων Αυγής, ο Μακεδονικός Αγ. Βασιλείου, η Νέα Γενεά Ασβεστοχωρίου η Νίκη Ηρακλείου κι ο ΠΑΟΚ Σταυρού. Μετά από επτά αγωνιστικές η Κ-16 του Δικεφάλου μετρά πέντε νίκες και δύο ήττες και ισοβαθμεί στην 1η θέση με την ΑΕ Φιλύρου.

Τo ρόστερ αποτελούν οι Μιχάλης Πουρλιοτόπουλος, Γιώργος Παναγιωτίδης, Κλήμης Κυριακίδης (τερματοφύλακες), Γιώργος Κοσίδης, Κώστας Βυρσωκινός, Παύλος Τσιότας, Δημήτρης Μπαταούλας, Παύλος Μπάγιος, Δημήτρης Σελλάς (αμυντικοί), Ανέστης Μύθου, Θανάσης Πάνου, Βασίλης Ελευθεριάδης, Μπέντρι Ντούνγκα, Φώτης Βασίλι, Θανάσης Παπανικόπουλος, Νίκος Δημόπουλος, Ηλίας Δριγκάκης, Ευθύμης Δήμου (χαφ), Νίκος Θεοφίλου, Γιώργος Ρωμανίδης, Χάρης Κοσμόπουλος, Γιάννης Τσιφούτης, Αντώνης-Παναγιώτης Τσίτσιλας, Πασχάλης Στύλος και Πέτρος Καρακώστας (επιθετικοί). Από αυτούς, νέα πρόσωπα στην ακαδημία του ΠΑΟΚ είναι οι Ευθύμιος Δήμου (αποκτήθηκε από τους Πρωταθλητές Πεύκων), Χάρης Κοσμόπουλος (από τους Μπέμπηδες) και Πασχάλης Στύλος (από την Κατερίνη FC.).

Προπονητής είναι ο Δημήτρης Ορφανός, με συνεργάτη τον Στέλιο Μπίκα. Στο προπονητικό επιτελείο ανήκουν κι οι Βασίλης Λευθερούδης (γυμναστής) και Δημήτρης Κρυωνάς (προπονητής τερματοφυλάκων). Γιατρός της ομάδας είναι ο Ηρακλής Γιάνναρος, φυσικοθεραπευτής ο Γιώργος Γιαννίκος και φροντιστής ο Γιάννης Κλάγκας.

 


Τελευταία νέα

Κωνσταντέλιας: «Σήμερα το… ευχαριστήθηκα!»

Πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι με την ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, σκόρερ δύο τερμάτων της ομάδας του. «Είχαμε χαρακτήρα. Από...

Στην ίδια κατηγορία