Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Κοιτάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε!»

Δημοφιλή

Αποτελεί καλοκαιρινό απόκτημα της ομάδας πόλο Γυναικών του ΠΑΟΚ, επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη, παρέα με την αδερφή και συμπαίκτρια της, Μελίνα. Η περιφερειακός του Δικεφάλου, Ηρώ Καρυπίδου, μιλά στη FORZA για τις πρώτες της εντυπώσεις από την ομάδα, τους στόχους, αλλά και την καθημερινότητα της, μέσα και έξω από τις πισίνες.

– Ποιες είναι η πρώτες σου εντυπώσεις από την ένταξη σου στον ΠΑΟΚ;

«Καταρχήν θέλω να πω ότι είναι πολύ σημαντικό που πλέον υπάρχει μια ομάδα από τη Θεσσαλονίκη στην Α1. Σκέψου ότι εγώ τα τελευταία έξι χρόνια αγωνιζόμουν εκτός πόλης, λόγω αυτού. Ο ΠΑΟΚ φέτος είναι μια καινούρια ομάδα, που με υποδέχθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Το κλίμα είναι πάρα πολύ ευχάριστο. Εγώ προπονούμουν και στο παρελθόν με την ομάδα, ήξερα που θα έρθω και δεν ήταν απρόσωπο. Παλεύουμε καθημερινά, σε προπόνηση σε αγώνες και προπονήσεις».

– Πως κρίνεις το ξεκίνημα σας στη σεζόν;

«Δεν θέλω να πω ότι έχουμε ανταπεξέλθει πλήρως στις προσδοκίες μας μετά το ξεκίνημα, αλλά μπορώ να πω σίγουρα ότι θέλουμε να βελτιωθούμε και πιστεύω ότι αυτή η ομάδα θα τα πάει πολύ καλύτερα και φέτος, αλλά και τα επόμενα χρόνια».

– Πέρσι ο ΠΑΟΚ στόχευε και πέτυχε την παραμονή του. Φέτος ποιος είναι ο στόχος σας;

«Ο στόχος έχει αλλάξει από πέρσι. Φέτος έχουν γίνει και κινήσεις με έμπειρες παίκτριες και ο στόχος μας δεν μπορεί να είναι απλά η παραμονή. Ιδανικά, θα ήθελα να αποφύγουμε τα Play Out και στη συνέχεια να κοιτάξουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Αυτός είναι ο πρώτος μας στόχος εξάλλου».

– Στον ΠΑΟΚ έχεις για συμπαίκτρια και την αδερφή σου, Μελίνα. Πως είναι αυτό το συναίσθημα;

«Με την αδερφή μου αγωνιζόμαστε από την πρώτη στιγμή μαζί. Πήραμε το έναυσμα από τον αδερφό μου, που επίσης δραστηριοποιείται στο Πόλο. Ένας από τους λόγους που συνεχίζουμε τον αθλητισμό, είναι ότι έχουμε η μια την άλλη, σε κάθε μας βήμα».

– Υπάρχει κάποιο μήνυμα που θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο του ΠΑΟΚ;

«Είναι πάρα πολύ ωραίο το συναίσθημα να αγωνίζεσαι σε ένα γεμάτο κολυμβητήριο. Στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν είχαμε πάρα πολύ κόσμο και ήταν υπέροχο. Δυστυχώς δεν το ζούμε συχνά αυτό. Χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου, γιατί η προσπάθεια που γίνεται είναι μεγάλη».

– Θεωρείς ότι υπάρχει μια «αδικία» για τις ομάδες της Θεσσαλονίκης και της περιφέρειας;

«Είναι δύσκολο καθώς εβδομάδα παρά εβδομάδα καλούμαστε να ταξιδέψουμε εκτός Θεσσαλονίκης, και σε μερικές περιπτώσεις μεγάλων αποστάσεων. Η Θεσσαλονίκη δυστυχώς δεν έχει ομάδες στην Α1, ίσως δεν έχουμε καταφέρει ακόμα ως πόλη να υποστηρίξουμε την υδατοσφαίριση. Δυστυχώς στην Αθήνα είναι ο πυρήνας της υδατοσφαίρισης, οπότε εμείς αλλά και οι ομάδες της επαρχίας είμαστε κάπως αδικημένες σε αυτό το κομμάτι».

– Τι περιλαμβάνει η καθημερινότητα σου;

«Πέραν την ενασχόλησης μου με το πόλο, έχω ολοκληρώσει πρόσφατα τις σπουδές μου στην φαρμακευτική. Οπότε στη ζωή μου πλέον υπάρχει και αυτό το κομμάτι. Παράλληλα, οι προπονήσεις είναι καθημερινές. Εν κατακλείδι, η καθημερινότητα μου περιλαμβάνει προπόνηση, δουλειά και προπόνηση».

– Υπάρχει ελεύθερος χρόνος, κι αν ναι, τι σου αρέσει να κάνεις σε αυτόν;

«Δυστυχώς ο ελεύθερος χρόνος είναι αρκετά περιορισμένος με το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Όταν υπάρχει, θέλω να περνάω χρόνο με την οικογένεια μου καθώς είναι αυτό που μου λείπει. Δεν έχουμε συχνά την ευκαιρία. Επίσης με την παρέα μου, καθώς με ξεκουράζει να μπορώ να συζητάω και κάτι άλλο πέραν του πόλο, να ξεφεύγει λίγο το μυαλό».


Τελευταία νέα

Χάνει Κβαρατσχέλια λόγω… Ελλάδας η Νάπολι

Χωρίς τον Κβίτσα Κβαρατσχέλια θα υποδεχθεί η Νάπολι την Αταλάντα αύριο (30/3-14:30), σε ματς της 30ης αγωνιστικής στη Serie...

Στην ίδια κατηγορία