Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Προπονήθηκε με την ομάδα ο Τσαούσης!

Δημοφιλή

Στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στη δράση, αναφορικά με το πρωτάθλημα της Super League βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να βλέπει τον Μάριο Τσαούση να «βγάζει» κανονικά το πρόγραμμα της Τρίτης (20/11). Στον αντίποδα, εκτός έμειναν οι Λευτέρης Λύρατζης, Φιλίπε Σοάρες και Γιάσμιν Κούρτιτς.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Δύο μέρες πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2022-23 και τη μάχη στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό, ο τομέας της τακτικής μονοπωλεί τις προπονήσεις στη Νέα Μεσημβρία.

Την Τρίτη (20.12) μετά την προθέρμανση και μερικές παρτίδες rondo, οι παίκτες υπό τις οδηγίες του Ράζβαν Λουτσέσκου έπαιξαν παιχνίδια με συγκεκριμένες τακτικές οδηγίες, ενώ στο φινάλε είχαμε τουρνουά τριών ομάδων.

Ο Μάριος Τσαούσης συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα, ο Λευτέρης Λύρατζης έκανε ατομικό στο γήπεδο, ο Φιλίπε Σοάρες ακολούθησε πρόγραμμα στην πισίνα και το γυμναστήριο κι έκανε θεραπεία, ενώ ο Γιάσμιν Κούρτιτς συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Την Τετάρτη (21.12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας».


Τελευταία νέα

Εκπαιδευτική δράση για το Ποδόσφαιρο Σάλας από τον ΠΑΟΚ!

Σε δημοτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης βρέθηκε αντιπροσωπεία της πρωταθλήτριας ομάδας Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ, όπου και μίλησε για το...

Στην ίδια κατηγορία