Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Πολυτιμότερος με Καλαμάτα ο Κωνσταντέλιας! (video)

Δημοφιλή

Πολυτιμότερος παίκτης στο παιχνίδι κόντρα στην Καλαμάτα, αναδείχθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας στη νίκη του ΠΑΟΚ με 0-2, για τον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας αναδείχθηκε Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στην Καλαμάτα στο Στάδιο Παραλίας για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας 2022-23.

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε το στόχο του στη Μεσσηνία, πήρε μία καθαρή νίκη με 0-2 και έκανε σημαντικό βήμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι γηπεδούχοι στάθηκαν καλά στο γήπεδο, προέβαλαν σθεναρή αντίσταση, αλλά η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου είχε τις λύσεις.

Εκ των κορυφαίων ο Γιάννης Κωνσταντέλιας. Ο νεαρός εξτρέμ ήταν και πάλι απολαυστικός, ταλαιπώρησε την αντίπαλη άμυνα κι ήταν αυτός που κέρδισε το πέναλτι για το 0-1.

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match o Mr.Breeze συγκέντρωσε το 47,94% των ψήφων και πήρε τον ατομικό τίτλο. Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Ντόμινικ Κοτάρσκι ο οποίος έκανε μία από τις κορυφαίες επεμβάσεις τη σεζόν και κράτησε όρθιο τον Δικέφαλο στο φινάλε του πρώτου μέρους».


Τελευταία νέα

Άρης: «Focus» στην τακτική ενόψει ΠΑΟΚ

Την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής (19/5, 20:00) συνεχίζει και ο Άρης, ο οποίος μπαίνει στην τελική...

Στην ίδια κατηγορία