Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Λάθος συναγερμός για Λούκας Τέιλορ

Δημοφιλή

Ένα παντελώς αστήριχτο και φιλολογικό τιτίβισμα από έναν άσημο λογαριασμό στο twitter, έφερε τον Λούκας Τέιλορ να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου της Σαχτάρ Ντόνετσκ. Κάποιος Τούρκος που ασχολείται με το ουκρανικό ποδόσφαιρο είχε την έμπνευση να μοιραστεί στους λιγοστούς του ακολούθους ότι: «τις τελευταίες μέρες γράφτηκε ότι η Σαχτάρ Ντόνετσκ δεν είναι ικανοποιημένη από την απόδοση του Βραζιλιάνου Λούκας Τέιλορ, τον οποίο απέκτησε από τον ΠΑΟΚ στην αρχή της σεζόν. Μπορεί να έρθει πρόωρη λύση του συμβολαίου με τον παίκτη».

Η αναπαραγωγή του μπορεί να διαιωνίσει και να μεγαλοποιήσει μια κατάσταση που μάλλον δεν υπάρχει καν. Ο Βραζιλιάνος μπακ, που είναι δανεικός από τον ΠΑΟΚ για έναν χρόνο, έχει ήδη 15 συμμετοχές (σε πρωτάθλημα και champions league), ένα γκολ και μια ασίστ με την φανέλα της Σαχτάρ στο πρώτο μισό της σεζόν.

Μάλιστα ήταν βασικός στην τελευταία αναμέτρηση πριν τη διακοπή λόγω Μουντιάλ, στο ματς της 23ης Νοεμβρίου κόντρα στην Βόρλσκα Πολτάβα. Να υπογραμμιστεί τέλος πως κορυφαία στελέχη του ΠΑΟΚ σχολίαζαν σχετικά σήμερα (20/12) πως «δεν υπάρχει περίπτωση να τον γυρίσουν πίσω».


Τελευταία νέα

Τα παιχνίδια του Οζέγκοβιτς με ΠΑΟΚ

Μπορεί σερβικά δημοσιεύματα να ανέφεραν πως ο ΠΑΟΚ είναι σε επαφές με τον με τον επιθετικό της Κηφισιάς, Όγκνιεν...

Στην ίδια κατηγορία