Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Προπόνηση, Παναιτωλικός και στο βάθος η Λέφσκι

Δημοφιλή

Συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει και του φιλικού αγώνα με τον Παναιτωλικό, που θα διεξαχθεί αύριο (15/7) στις 19:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας σε ένα παιχνίδι το οποίο θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Οι παίκτες του Δικεφάλου επέστρεψαν χθες (13/7) σε ρυθμούς προπονήσεων, μετά το ρεπό, το οποίο τους έδωσε ο Ράζβαν Λουτσέσκου. Στη χθεσινή προπόνηση ενσωματώθηκε και ο Τόμας Μουργκ, ο οποίος δεν βρισκόταν στην αποστολή της ομάδας για το Άπελντοορν, λόγω ενός οικογενειακού προβλήματος.

Παράλληλα, στην χθεσινή προπόνηση δεν πήγε χθες ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο οποίος έγινε για τέταρτη φορά πατέρας και δικαιολογημένα απουσίαζε.

Φυσικά, στη σημερινή (14/7) προπόνηση αναμένεται να κάνει την… πρώτη του εμφάνιση ο Μπράντον Τόμας, ο οποίος έφτασε την Τρίτη (12/7) στη Θεσσαλονίκη και το πρωί ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα.

Ο Αντρέ Ρικάρντο από την άλλη συμμετείχε κανονικά στη χθεσινή προπόνηση και αναμένεται να χρησιμοποιηθεί από τον Ρουμάνο τεχνικό στο επικείμενο φιλικό με τους Αγρινιώτες. Εκτός παραμένουν οι Νέλσον Ολιβέιρα, Ομάρ Ελ Καντουρί και Γιάννης Μιχαηλίδης, με τον καθένα να είναι εκτός για ξεχωριστούς λόγους.

Η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία είναι προγραμματισμένη στις 18:30 το απόγευμα.


Τελευταία νέα

Απίθανος διαγωνισμός από το PAOK Inside

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του ΠΑΟΚ με υπογραφές όλων των παικτών πάνω της! Τα...

Στην ίδια κατηγορία