Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Προπόνηση και αποστολή ενόψει Ολυμπιακού για ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ σήμερα (13/5), ο οποίος στοχεύει στη νίκη στην αυριανή (14/5) αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας. Δύσκολο έργο θα έχει ο Δικέφαλος, καθώς ψάχνει νίκη στο ντέρμπι, ώστε να τερματίσει τρίτος στον βαθμολογικό πίνακα της Super League. Το προηγούμενο χρονικό διάστημα ο Ράζβαν Λουτσέσκου είχε να διαχειριστεί πολλές απουσίες, ωστόσο στο φινάλε της αγωνιστικής χρονιάς οι περισσότεροι δίνουν το «παρόν».

Οι παίκτες δούλεψαν με τους προπονητές στην ανάπτυξη και τα τελειώματα των φάσεων στη χθεσινή (12/5) προπόνηση, ενώ στο φινάλε διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα. Αγώνα δρόμου για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους κάνει ο Τάισον. Ο Βραζιλιάνος ακολούθησε χθες (12/5) μέρος του προγράμματος προπόνησης και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του.

Στα «πιτς» παραμένει και ο Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα σε γυμναστήριο και πισίνα. Η προετοιμασία κορυφώνεται σήμερα, με τους «ασπρόμαυρους» να έχουν τελευταία προπόνηση στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας.


Τελευταία νέα

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στην Τούμπα

Γνωστή έγινε η ενδεκάδα που παρατάσσει ο Φατίχ Τερίμ στην Τούμπα. Απόντος του Ιωαννίδη, ο Σπόραρ παίρνει φανέλα βασικού, ενώ...

Στην ίδια κατηγορία