Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Με «εκτελεστή» τον Ζλάταν

Δημοφιλή

Η πρώτη φορά, που ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε τον Ολυμπιακό σε παιχνίδι πλέι οφ ήταν στις 9 Μαΐου 2010.

Η ομάδα του Σάντος είχε αρχίσει το μίνι πρωτάθλημα με εκτός έδρας ισοπαλία χωρίς σκορ με την ΑΕΚ και εντός έδρας νίκη επί του Αρη με 2-0. Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν προγραμματισμένο για τις 6 Μαΐου 2010, ωστόσο άλλαξε ημερομηνία εξαιτίας του τραγικού συμβάντος με το θάνατο τριών εργαζομένων σε τράπεζα της Αθήνας. Και παρά την επιμονή Ολυμπιακού για αλλαγή του προγράμματος (ήθελε ν’ ακολουθήσει η 4η αγωνιστική, που περιλάμβανε το παιχνίδι του με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης»), τηρήθηκε το αντίστοιχο αρχικό.

Ο ΠΑΟΚ είχε παραταχθεί στο ντέρμπι της γεμάτης Τούμπας (24.109 εισιτήρια) χωρίς τους Ίβιτς (πυρετό) και Εντίνιο (πειθαρχικό παράπτωμα), αλλά πήρε τη νίκη χάρη στο γκολ του Μουσλίμοβιτς (11΄), ο οποίος αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο λάθος του Νικοπολίδη.

Ο Δικέφαλος είχε μπει δεύτερος στα πλέι οφ (με τρεις βαθμούς έναντι τεσσάρων του Ολυμπιακού), ωστόσο εξασφάλισε την πρωτιά ήδη από την τέταρτη αγωνιστική, όταν επικράτησε εκτός έδρας του Ολυμπιακού με σκόρερ τον Ιβιτς.


Τελευταία νέα

Κωνσταντέλιας: «Σήμερα το… ευχαριστήθηκα!»

Πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι με την ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, σκόρερ δύο τερμάτων της ομάδας του. «Είχαμε χαρακτήρα. Από...

Στην ίδια κατηγορία