Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Στον τελικό με αρχηγική «σφραγίδα»

Δημοφιλή

Για το μονό νοκ-άουτ ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Ποδοσφαίρου γυναικών, ο ΠΑΟΚ Morris ταξίδεψε στην Κρήτη, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ, του οποίου και επικράτησε με 0-1 με γκολ της Θωμαής Βαρδαλή από το 50ό λεπτό και πήρε την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό. Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη 22 Μαΐου, όπου οι «ασπρόμαυρες» θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ημιτελικού ανάμεσα στην Ολυμπιάδα Υμηττού και την ΑΕΚ.

Εξαιρετικά ξεκίνησε το παιχνίδι ο ΠΑΟΚ Morris και μόλις στο έβδομο λεπτό, έφτασε κοντά στο 0-1. Η Γιαννακά βρέθηκε μόνη σε πλεονεκτική θέση μέσα στην μεγάλη περιοχή όμως το πλασέ που επιχείρησε πέρασε λίγο άουτ. Στο 10ο λεπτό η Χέλμβαλ έβγαλε την σέντρα από τα αριστερά, όμως η κεφαλιά της Παπαδοπούλου δεν ήταν καθόλου καλή και δεν απείλησε την εστία του ΟΦΗ.

Δευτερόλεπτα αργότερα, οι γηπεδούχες έχασαν μοναδική ευκαιρία, με την Καλαμπέροβα να βγαίνει σε θέση τετ α τετ απέναντι στην Νόιχαους, σούταρε, αλλά η τερματοφύλακας του Δικεφάλου έδιωξε με εντυπωσιακή απόκρουση σε κόρνερ. Στο 17′ η Χαλατσογιάννη με ωραία κάθετη κίνηση, έκανε ένα ύπουλο συρτό σουτ με το αριστερό πόδι και η μπάλα πέρασε λίγο έξω σε κόρνερ. Στο 20ό λεπτό ο ΠΑΟΚ Morris έχασε ακόμη μια ευκαιρία, με τον Δικέφαλο να κερδίζει φάουλ στο όριο της περιοχής και λίγο αριστερά, με την Βαρδαλή να αναλαμβάνει την εκτέλεση, όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Ο ρυθμός όπως είναι λογικό έπεσε, με τις «ασπρόμαυρες» να έχουν ακόμη μια ευκαιρία με την Θωμαή Βαρδαλή στο 31′, να κάνει ωραία κάθετη κίνηση στον άξονα με την μπάλα, αλλά το σουτ που επιχείρησε δεν απείλησε την εστία του ΟΦΗ, με το 0-0 να σημαδεύει τις προσπάθειες των δύο ομάδων. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με το ίδιο τέμπο, με τον ΠΑΟΚ Morris να είναι κυριαρχικός στον αγωνιστικό χώρο, προσπαθώντας να βρει το γκολ το οποίο θα απλοποιούσε τα πράγματα. Στο 47ο λεπτό, η Μήτκου απείλησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ, η τερματοφύλακας του ΟΦΗ έδιωξε, με την Γκούνη στο ριμπάουντ να μην έχει καλή ισορροπία ώστε να βρει το γκολ.

Στο 50ο λεπτό, η Κοσκερίδου με έξυπνο πλάγιο βρήκε την Γιαννακά, η οποία πάτησε περιοχή και έβγαλε την σέντρα, την οποία μετέτρεψε σε γκολ η Βαρδαλή με το κεφάλι, κάνοντας το 0-1. Στο επόμενα λεπτά, οι «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» είχαν τον έλεγχο, με την αναμέτρηση να κυλάει σε συνθήκες κατοχής και διαχείρισης. Ο Δικέφαλος είχε τις στιγμές του ώστε να πετύχει και άλλο τέρμα, το οποίο θα «κλείδωνε» την αναμέτρηση, ωστόσο με το 0-1 να παραμένει έως το τέλος, πήρε την πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου.

Στον τελικό Κυπέλλου, ο ΠΑΟΚ Morris θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Ολυμπιάδα Υμηττού-ΑΕΚ, με πιθανή ημερομηνία την 22η του Μαΐου.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Θαλή Θεοδωρίδη, την Κυριακή 19 Μαΐου και ώρα 17:00, εντός έδρας, κόντρα στις Ελπίδες Καρδίτσας, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Women’s Football League.

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ Morris: 0-1

Το γκολ: Βαρδαλή 50′

Ημίχρονο: 0-0

ΠΑΟΚ Morris (Θαλής Θεοδωρίδης): Νόιχαους, Κοσκερίδου, Γκούνη, Κιουρεξίδου (85′ Κατσάνου), Μήτκου, Στράντζαλη, Χαλατσογιάννη, Βαρδαλή (85′ Αργυρίου), Γιαννακά, Χέλμβαλ (85′ Αχμέντοβα), Παπαδοπούλου (98′ Σιδηροπούλου).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η αποκάλυψη της FORZA για την περίπτωση του Ράζβαν Μαρίν!

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Ταρίκ Τισουντάλι (σε λίγο πέφτουν οι υπογραφές), ενώ όλα δείχνουν πως θα καταφέρει...

Στην ίδια κατηγορία