Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Προπαγάνδα για… φελλούς από τον Ολυμπιακό

Δημοφιλή

Αν δεν το ξέρετε η ερυθρόλευκη προπαγάνδα προσπαθεί να πείσει μερικά πρόβατα που ακολουθούν πιστά τη γραμμή, ότι… η ομάδα τους αδικείται και προσπαθεί κόντρα σε Θεούς και δαίμονες να πάρει το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ που είναι ο μόνιμα ευνοημένος!!

Απίστευτα πράγματα γίνονται στον ελληνικό Τύπο. Σε όλο αυτό το ελεγχόμενο κύκλωμα δηλαδή στο οποίο έχει κυριαρχήσει ο Μαρινάκης, προσπαθώντας σε πολλά και διάφορα θέματα να κάνει το… άσπρο-μαύρο. Το «παλεύουν», το κάνουν οργανωμένα και αλήθεια είναι ότι καταφέρνουν να πείσουν αρκετούς από τους στρατευμένους τους.

Προσέξτε τι έγινε με απόλυτα οργανωμένο τρόπο στη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μετά και τον αγώνα Ολυμπιακού-ΑΕΚ, όπου ακυρώθηκε το γκολ που θα θυμόμαστε για καιρό, μια και ο Βράνιες… σταμάτησε την προσπάθεια για να διαμαρτυρηθεί στον τερματοφύλακά του.

«ΤΑ ΕΞΙ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΕ ΤΟ VAR»

Η ερυθρόλευκη προπαγάνδα «χτύπησε» σε όλα σχεδόν τα αθηναϊκά ΜΜΕ. Παντού υπάρχουν εκπρόσωποι, έτοιμοι να προβάλουν –ως δικές τους απόψεις- τις θέσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Το σύνθημα και η γραμμή που τώρα δόθηκε ήταν: «Φωνάζουμε για το ότι το «κακό» VAR μας έχει ακυρώσει έξι γκολ». Για το VAR φωνάζουν και «κλαίνε» και προσπαθούν να το απαξιώσουν μπας και το καταργήσουν! Αυτό έκαναν και πέρυσι. Πριν αυτό εφαρμοστεί. Τους χαλάει τα σχέδια η ποδοσφαιρική δικαιοσύνη που αυτό φέρνει μέχρι ενός σημείου και τώρα δεν μπορούν ούτε να κρύψουν την οργή τους για το ότι δεν μπορούν να κλέψουν όσο θα ήθελαν.

Τι έκαναν λοιπόν  με αφορμή αυτές τις αποφάσεις;

Γράφουν και αναλύουν ότι ο Ολυμπιακός έχει το ρεκόρ στα γκολ που ακύρωσε το VAR. Γράφουν… γενικά και αόριστα για έξι τέρματα και δημιουργούν εντυπώσεις… αδικίας.

Ποια όμως ήταν αυτά τα γκολ που τους ακύρωσαν; Σε ποιες φάσεις δεν τους άφησαν να πανηγυρίσουν όπως εύκολα θα έκαναν τα περασμένα χρόνια;

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΙ ΓΚΟΛ…

Στη Λάρισα όπου κέρδισαν με χρήση VAR σε φάση πέναλτι που τους δόθηκε, ακυρώθηκαν τρία γκολ. Στο πρώτο ο Ελ Αραμπί σκόραρε με κεφαλιά, αλλά από κάθε γωνία και τηλεοπτική κάλυψη, ο επιθετικός του Ολυμπιακού ήταν οφσάιντ!

Λίγο μετά ο Ελ Αραμπί βάζει γκολ, αλλά την ώρα της πάσας είναι ξεκάθαρα οφσάιντ! Και όμως… Και γι’ αυτό παραπονιούνται τώρα που πέρασε ο καιρός και οι πολλοί δεν θυμούνται.

Στο 55΄ γκολ ο Μεριά, ο οποίος όμως νωρίτερα και με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο έχει σπρώξει τον αντίπαλό του, κάνοντας φάουλ.

Οι ξεδιάντροποι θέτουν θέμα ΚΑΙ για το γκολ με χέρι του Σουντανί κόντρα στον Άρη!

Διαμαρτύρονται τώρα και για το οφσάιντ στο γκολ του Γκερέρο με τον  ΟΦΗ, σε άλλη μία ξεκάθαρη φάση.

Και φυσικά «φωνάζουν» τώρα και για το ότι… γύρισε πίσω η φάση για να ακυρωθεί για χέρι το γκολ με την ΑΕΚ!

Αυτός είναι ο Ολυμπιακός και αυτή η νοοτροπία τους. Τώρα αποκαλύπτεται με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο! Ο Ολυμπιακός φωνάζει όχι για να έχει το 50-50, αλλά φωνάζει και δημιουργεί φασαρία ΜΟΝΟ όταν ΔΕΝ ευνοείται. Αυτός είναι ο στόχος τους. Η εύνοια. Γι’ αυτό και δεν θέλουν το VAR. Γιατί χωρίς VAR δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα να πανηγυρίσουν και το γκολ με χέρι, αλλά και τα άλλα από θέση οφσάιντ…

Έτσι έμαθαν τόσα χρόνια…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Τέσσερα νέα πρωτότυπα από τη Nissan

Η Nissan παρουσιάζει τέσσερα πρωτότυπα αυτοκίνητα «νέας ενέργειας» (New Energy Vehicles – NEV) στο σαλόνι αυτοκινήτου Auto China 2024. Τα...

Στην ίδια κατηγορία