Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Πότε, επιτέλους, θα σταματήσει αυτή η αλητεία;

Δημοφιλή

Ένα ακόμη επεισόδιο! Μία ακόμη καλά οργανωμένη επίθεση με στόχο τον εκφοβισμό των διαιτητών στην Ελλάδα! Ξαφνιάστηκε κανείς; Υπήρχε κανείς που δεν το περίμενε;

Γιατί να σταματήσει τη δράση της η μία και πασίγνωστη σε όλους Εγκληματική Οργάνωση που δρα μέσα στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Για ποιον λόγο να φοβηθεί και να αφήσει στην άκρη αυτές τις μεθόδους επηρεασμού; Ποιον να φοβηθεί και τι για να σταματήσει; Γιατί να σεβαστεί ακόμη και μία γυναίκα, σύντροφο στελέχους της ΚΕΔ στην αισχρή προσπάθεια να εκφοβίσει τους διαιτητές έτσι ώστε να έχει την εύνοια τους; Και όμως οι ατιμώρητοι έφθασαν μέχρι και σε αυτό το σημείο. Μετά από τις επιθέσεις στον Τζήλο, στον Μπίκα, στον Ευαγγέλου, στον Γκάμαρη και σε πολλούς άλλους τα τελευταία χρόνια και σε διαστήματα που μία συγκεκριμένη πλευρά στοχοποιεί διαιτητές όταν δεν έχει καλή πορεία, φθάσαμε τώρα στην επίθεση κατά της συντρόφου του αντιπροέδρου της ΚΕΔ Σταύρου Μάνταλου!

Την επιτέθηκαν, την χτύπησαν και στο τέλος της είπαν… «αυτά είναι για τον Μάνταλο». Τόσο αλήτες! Τόσο ξεδιάντροποι, χωρίς ίχνος φόβου και ανησυχίας μην τυχόν γίνει η έκπληξη και κάποιος συλληφθεί. Κανείς μα κανείς! Εδώ και χρόνια δρουν ανενόχλητοι και με συγκεκριμένο τρόπο προσπαθούν να στείλουν μηνύματα για να παίρνουν σφυρίγματα από τους διαιτητές που δεν έχουν προσωπικότητα και φοβούνται!

Ποιος δεν το περίμενε όμως; Ποιος δεν γνωρίζει πώς δρα αυτή η Οργάνωση; Ποιος δεν βλέπει και δεν καταλαβαίνει πώς στοχοποιούνται οι διαιτητές και ποιος θέλει την επιβολή χάους για να επιστρέψουμε στην προγενέστερη κατάσταση, όταν πριν το 2016 επικρατούσε το 100-0; Θέλουν την ένταση, πιέζουν τους διαιτητές είτε να τους ευνοήσουν, είτε να το διακόψουν και μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό οι Αρχές… ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ! Δεν τα καταφέρνουν! Τι άλλο να πιστέψουμε; Ότι δεν θέλουν; Εμείς δεν τα πιστεύουμε όλα αυτά και ειδικά για την Ελληνική Αστυνομία είμαστε βέβαιοι ότι… κάποια στιγμή θα βρει τους ενόχους. Και για τις δολοφονίες οπαδών της ΑΕΚ και για τη δολοφονία του αστυνομικού στο Ρέντη, αλλά και τώρα σε αυτή την τελευταία επίθεση. Στο κάτω-κάτω η Αστυνομία είχε κάνει καλά τη δουλειά της και στην υπόθεση Τζήλου! Όλα τα είχαν αποκαλύψει, τα πάντα καταγράφηκαν για φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς, παρολ’ αυτά όμως μόνο ένας φουκαράς και τελειωμένος συνελήφθη και καταδικάστηκε για να φανεί ότι… κάτι έγινε.

Όλες οι ΠΑΕ καταδίκασαν την επίθεση, αλλά αν επιτέλους δεν λειτουργήσει η Δικαιοσύνη, είμαστε σίγουροι ότι πολύ σύντομα θα έχουμε και συνέχεια. Από την ίδια ατιμώρητοι Οργάνωση!

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το ελληνικό παρατσούκλι του Μπάμπα

Ο Ράχμαν Μπάμπα έχει βγει λίρα 100 στον ΠΑΟΚ, με τον Γκανέζο να αποτελεί μια από τις σταθερές του...

Στην ίδια κατηγορία