Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Πώς ο ΠΑΟΚ «κλειδώνει» το μέλλον του

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ οργανώνεται! Ο ΠΑΟΚ βλέπει μπροστά και με συντονισμένες κινήσεις έχει υπογράψει σημαντικές συμφωνίες με τα πιο μεγάλα έμψυχα περιουσιακά του στοιχεία. O Δικέφαλος κατάφερε να κλείσει σχεδόν όλα τα βασικά μέτωπα, να “ασφαλίσει” το ρόστερ του και για τις επόμενες σεζόν, “δένοντας” επτά νεαρούς παίκτες, χωρίς ρήτρες αποχώρησης, και κάνοντας μακροχρόνια συμβόλαια σε άλλους, με περισσότερη εμπειρία, και πλέον πάει ήσυχος για την ενίσχυσή του, τόσο τον Ιανουάριο, όσο και το καλοκαίρι, όπου οι εκκρεμότητες θα είναι πολύ λιγότερες απ΄ αυτές του καλοκαιριού που πέρασε!

Η FORZA καταγράφει όλα τα δεδομένα και θυμίζει τις συμφωνίες με 9+4 παίκτες που ανήκουν στους ασπρόμαυρους και είναι δεσμευμένοι μαζί του με πολυετείς συμφωνίες.

ΝΤΟΜΙΝΙΚ ΚΟΤΑΡΣΚΙ

Ο διεθνής Κροάτης τερματοφύλακας ήρθε στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2022, με ένα πολύ καλό deal, αφού αγοράστηκε σχετικά φθηνά και υπέγραψε ένα συμβόλαιο με περίπου 450 χιλιάδες το χρόνο. Στα 23 του έχει αποδείξει ότι διαθέτει τεράστιες δυνατότητες και έχει τεράστια προοπτική. Χρηματιστηριακά αδικείται από τα 3 εκατομμύρια με τα οποία κοστολογείται, με την τάση φυσικά να είναι πολύ ανοδική. Τώρα, τον Οκτώβριο του 2023, υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2028 ΧΩΡΙΣ οψιόν αποδέσμευσης, με τις αποδοχές του να φτάνουν (μεσοσταθμικά) στις 700 χιλιάδες ευρώ ετησίως.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ

Η εξέλιξή του είναι πάνω και πέρα από τις προσδοκίες που υπήρχαν και στην ακαδημία. Σύντομα κλείνει τα 20 του χρόνια και η βελτίωσή του είναι αλματώδης. Χρηματιστηριακά έχει φθάσει τα τρία εκατομμύρια ευρώ και συνεχώς ανεβαίνει. Τον Δεκέμβριο του 2022 ο ΠΑΟΚ φρόντισε να του κάνει νέο συμβόλαιο μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2026 χωρίς ΚΑΙ σε αυτό το συμβόλαιο να υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

Άλλος ένα από τους σπουδαίους νεαρούς του ΠΑΟΚ  που γεννήθηκαν το 2000. Ο αριστεροπόδαρος στόπερ είναι στα 1,8 εκατομμύρια όσον αφορά την θεωρητικά χρηματιστηριακή αξία και το Νοέμβριο του 2021 όταν ήδη είχε δείξει το ταλέντο και τη δυναμική του, ο ΠΑΟΚ επέκτεινε το συμβόλαιό του μέχρι και τον Ιούνιο του 2025.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΛΥΡΑΤΖΗΣ

Και ο Λύρατζης έχει γεννηθεί το 2000, ενώ έχει στον ΠΑΟΚ πάνω από μία δεκαετία. Η αξία του είναι σταθερά στα 2 εκατομμύρια και αξίζει να σημειωθεί, ότι σε δύσκολη περίοδο τραυματισμών και ατυχιών (Νοέμβριο του 2022) ο ΠΑΟΚ του έκανε νέο συμβόλαιο μέχρι το Ιούνιο του 2026. Κάπως έτσι μπορεί να συμπληρώσει στην ομάδα πάνω από 15 χρόνια.

ΧΑΡΗΣ ΤΣΙΓΓΑΡΑΣ

Της φουρνιάς των 23αρηδων και ο Χαλκιδικιώτης χαφ που πέρσι πήγε δανεικός και στην Τουλούζ. Τότε ο ΠΑΟΚ αποφάσισε και συμφώνησε μαζί του να επεκτείνει τη συνεργασία γι ακόμη μία σεζόν. Έτσι, το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο του 2025. Η αξία του φθάνει στο 1,2 εκατομμύρια και φέτος έχει την ευκαιρία να δείξει αν ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να ασχοληθεί πολύ νωρίτερα μαζί το με ένα άλλο συμβόλαιο.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΑΣ

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός στα 20 του χρόνια έχει αποκτήσει μεγάλη φήμη και το όνομά του «παίζει» σε πολλές ευρωπαϊκές αγορές. Είναι το πιο μεγάλο έμψυχο περιουσιακό στοιχείο του ΠΑΟΚ με ποσό που φθάνει στα 8 εκατομμύρια, παρότι έχουν ήδη έρθει προτάσεις με διψήφιο αριθμό εκατομμυρίων. Από τον περασμένο Φεβρουάριο ο ΠΑΟΚ φρόντισε να υπογράψει μαζί του νέο συμβόλαιο συνεργασίας που ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2027. Κι αυτό το συμβόλαιο δεν έχει ρήτρα αποδέσμευσης.

ΑΝΤΡΙΓΙΑ ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ

Ο ηγέτης και ο πολυτιμότερος παίκτης του ΠΑΟΚ στη φετινή σεζόν μέχρι τώρα.  Ο μουντιαλικός Ζίβκοβιτς με τις εξαιρετικές επιδόσεις πήρε κι αυτός απόφαση να συνδυάσει την καριέρα του με τον ΠΑΟΚ ανανεώνοντας τον περασμένο μήνα μέχρι το καλοκαίρι του 2027. Η αξία του 27χρονου άσου, φθάνει θεωρητικά στα έξι εκατομμύρια ευρώ και ο ΠΑΟΚ φρόντισε να τον κλείσει πολύ νωρίς, για να προλάβει και να τον αφήσει να συνεχίσει απερίσπαστος την προσπάθειά του…

ΚΙΡΙΛ ΝΤΕΣΠΟΝΤΟΦ

Πολύ σημαντικός είναι και ο Ντεσπόντοφ. Ήταν στη Λουντογκόρετς, είναι στον ΠΑΟΚ και στην Εθνική του και αυτό αποτυπώνεται (μεταξύ άλλων) και στα 4.5 εκατομμύρια της χρηματηστριακής αξίας του. Ο ΠΑΟΚ σε αυτό το καλοκαίρι φρόντισε να κλείσει και τον συγκεκριμένο ποιοτικό ποδοσφαιριστή μέχρι το 2027. Είναι ένας πρωτοκλασάτος παίκτης σε πολύ παραγωγική ηλικία με δυνατότητες περαιτέρω εξέλιξης κι ο Δικέφαλος τον έδεσε για μια τετραετία.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΖΙΜΑΣ

Ένας ακόμη σπουδαίος ποδοσφαιριστής, ένας νεαρός 17 ετών που ήδη έχει αποκτήσει φήμη και θεωρείται από τους καλύτερους στον κόσμο σε αυτή την ηλικία. Από τον Δεκέμβριο του 2022 ο ΠΑΟΚ φρόντισε να τον υπογράψει μέχρι και τον χειμώνα του 2025 σε ένα ακόμη συμβόλαιο που δεν έχει ρήτρα αποδέσμευσης. Ο νεαρός άσος κοστολογείται θεωρητικά στο ένα εκατομμύριο, αλλά έχει τεράστια προοπτική. Αυτή η προοπτική και η εξέλιξή του, κάποια στιγμή θα οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στην απόφαση να του δώσει καινούριο συμβόλαιο με μεγαλύτερες αποδοχές και επέκταση τουλάχιστο μέχρι το 2027.

ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ

Στην ίδια λογική και πολιτική και άλλες τέσσερις καλοκαιρινές μεταγραφές σημαντικών παικτών, τους οποίους ο ΠΑΟΚ έχει δέσει με συμβόλαια δύο και τριών ετών, ελπίζοντας ότι θα εξελιχθούν σε σταθερές, που θα στηρίξουν τον άξονά του…

ΣΑΜΑΤΑ : Εννοείται ότι και ο Τανζανός έχει τη δική του αξία στην ποδοσφαιρική αγορά, όπου και εκτιμάται στα 2,3 εκατομμύρια ευρώ. Από φέτος το καλοκαίρι υπέγραψε για δύο χρόνια στον ΠΑΟΚ με την ομάδα να μπορεί να του ανανεώσει το συμβόλαιο και για ακόμη μία χρονιά.

ΕΚΟΝΓΚ: Ο έμπειρος στόπερ, στα 30 του χρόνια, με παραστάσεις από το αγγλικό και το ιταλικό πρωτάθλημα, υπέγραψε μέχρι το 2026 και έχει αξία 2,5 εκ. ευρώ.

ΟΖΝΤΟΕΦ: Στα 31 του και με χρηματιστηριακή αξία δύο εκατομμυρίων, έχει υπογράψει στον Δικέφαλο μέχρι το 2025 με τον ΠΑΟΚ να έχει δικαίωμα επέκτασης και για τρίτη σεζόν.

ΜΠΑΜΠΑ : Με τον 29χρονο Γκανέζο, ο ΠΑΟΚ φαίνεται ότι έκανε διάνα για την θέση στα αριστερά της άμυνας. Ο Μπάμπα έχει ένα καλό συμβόλαιο, κοντά στις 700.000 ευρώ και είναι “δεμένος” κι αυτός μέχρι το 2026.

 


Τελευταία νέα

Η μεγάλη επιστροφή της Ίπσουιτς στην Premier League

Η Ίπσουιτς έδωσε τέλος στην 22χρονη… εξορία της από την Premier League. Ο σύλλογος, που εφέτος αγωνιζόταν στην Championship, εξασφάλισε...

Στην ίδια κατηγορία