Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Πολυτιμότερος κόντρα στην Μπεϊτάρ ο Μπάμπα

Δημοφιλή

Στο πρώτο του παιχνίδι μετά την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, ο Ράχμαν Μπάμπα «έπιασε» την πρώτη του κορυφή, αφού ο κόσμος τον ψήφισε ως τον πολυτιμότερο παίκτη, της «λευκής» ισοπαλίας με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ στο γήπεδο της Τούμπας.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Ο Μπάμπα Ράχμαν αναδείχθηκε Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ στο γήπεδο της Τούμπας για τον 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa Conference League 2023-24.

Ο ΠΑΟΚ ήταν σαφώς ανώτερος της Μπεϊτάρ στο γήπεδο της Τούμπας, κυριάρχησε πλήρως στο γήπεδο, έφτιαξε ευκαιρίες, αλλά του έλειψε το γκολ. Η λευκή ισοπαλία άφησε τα πάντα ανοιχτά ενόψει της ρεβάνς στο Ισραήλ.

Εκ των πρωταγωνιστών για τον Δικέφαλο ήταν ο Μπάμπα. Ο Γκανέζος στο πρώτο του παιχνίδι μετά την επιστροφή του στον Δικέφαλο ήταν εξαιρετικός. Χωρίς προβλήματα στα μετόπισθεν, έκλεψε μπάλες, πίεσε, ενώ ήταν κομβικός κι επιθετικά, αποτελώντας μόνιμη πηγή κινδύνου.

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης ο Μπάμπα συγκέντρωσε το 64% των ψήφων του κοινού και πήρε τον ατομικό τίτλο.

Ο μόνος που ανταγωνίστηκε τον Μπάμπα ήταν ο Τάισον, που έμεινε στη δεύτερη θέση. Ο Βραζιλιάνος πάλεψε πολύ, έτρεξε και γενικά ηγήθηκε της επιθετικής προσπάθειας της ομάδας».


Τελευταία νέα

Φωτιά στο Μάτι: Ποινές φυλάκισης για τέσσερα πρώην στελέχη της Πυροσβεστικής

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο επέβαλλε -για την προ έξι χρόνων φονική φωτιά στο Μάτι-ποινές φυλάκισης για τέσσερα πρώην στελέχη της...

Στην ίδια κατηγορία