Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Αμπουκασίς: «Ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος από όλες τις ομάδες του Ισραήλ»

Δημοφιλή

Ο προπονητής της Μπεϊτάρ, Γιόσι Αμπουκασίς, μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι ο Δικέφαλος διαθέτει υψηλή ποιότητα, σημειώνοντας ότι οι «ασπρόμαυροι» είναι καλύτερη ομάδα από οποιαδήποτε στο Ισραήλ. Παράλληλα ο έμπειρος τεχνικός της Μπεϊτάρ, αναφέρθηκε και στο θέμα του Νικολαέσκου, σημειώνοντας ότι θα τον έχει στη διάθεσή του, όπως και τον Φρεντ Φράιντεϊ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Μπεϊτάρ:

«Η ομάδα μας δεν είναι πλήρης. Ο Έντι Γκοντλίμπ ήρθε αργά και πριν το πρώτο ματς είχε κάνει μαζί μας μόλις τρεις προπονήσεις. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που αλλάξαμε τη σύνθεσή μας.

Θα πρέπει να σκοράρουμε για να προκριθούμε γιατί ο ΠΑΟΚ είναι εξαιρετική ομάδα και το είδατε στο πρώτο ματς. Χάρη σε ένα εξαιρετικό αμυντικό παιχνίδι από όλους τους παίκτες μας, καταφέραμε να απορροφήσουμε την επιθετικότητα του ΠΑΟΚ.

Τώρα παίζουμε στην έδρα μας με τον κόσμο μας που θα μας πιέσει και θα μας δώσει αυτοπεποίθηση. Κάναμε επίσης ένα πέναλτι στο πρώτο ματς και το σκεφτόμαστε γιατί όλα μπορούσαν να πάνε στραβά. Ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος από οποιαδήποτε ομάδα στο πρωτάθλημά μας, κατά τη γνώμη μου, αλλά σε ένα εντός έδρας παιχνίδι, όλα μπορούν να συμβούν.

Τώρα παίζουμε στην έδρα μας με τον κόσμο μας που θα μας πιέσει και θα μας δώσει αυτοπεποίθηση. Κάναμε προετοιμασία ακόμη και στα πέναλτι, γιατί όλα μπορούσαν να πάνε στραβά και σκεφτόμαστε όλα τα ενδεχόμενα. Ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος από οποιαδήποτε ομάδα στο πρωτάθλημά μας, κατά τη γνώμη μου, αλλά σε ένα εντός έδρας παιχνίδι, όλα μπορούν να συμβούν.

Για τον Νικολαέσκου: «Υπάρχει ενδεχόμενο να μείνει ο Νικολαέσκου όσο έχουμε ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Δεν προετοιμαστήκαμε καλά, η κατάσταση δεν είναι και η πιο φυσιολογική, αλλά θέλω να μιλήσω μόνο για θετικά πράγματα.

Θα χρησιμοποιήσουμε τον Νικολαέσκου ή τον Φράντεϊ στην επίθεση και όποιος παίξει θα πρέπει να δώσει τον καλύτερο εαυτό του σε 90 ή 120 λεπτά για να περάσουμε. Ο Φράντεϊ έκανε μια πολύ καλή προετοιμασία, ήμαστα απογοητευμένοι που δεν τον είχαμε μαζί μας στο πρώτο παιχνίδι. Τώρα τον έχουμε διαθέσιμο και μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε».


Τελευταία νέα

«Κοιτάζει» Αμπέλ η Μπεσίκτας

Από πλευράς τουρκικών ΜΜΕ τα τελευταία 24ωρα ολοένα αυξάνονται τα δημοσιεύματα που «θέλουν» τη Μπεσίκτας κατόπιν αποχώρησης του Φερνάντο...

Στην ίδια κατηγορία