Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πόλο: Άνετη νίκη για τον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Α1 Πόλο ανδρών ο ΠΑΟΚ Domus Ergo, επικρατώντας του ΟΦΘ με 5-16, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής. Σ’ ένα κλειστό επιθετικά πρώτο οκτάλεπτο, στο οποίο κυριάρχησαν οι δύο άμυνες και οι τερματοφύλακες, ο Κεχαλάρης… έλυσε τον γόρδιο δεσμό, κάνοντας το 0-1. Ο Όμιλος ισοφάρισε σε 1-1, με τον Π. Προσινικλή να δίνει ξανά το προβάδισμα στον Δικέφαλο, διαμορφώνοντας το τελικό για το πρώτο οκτάλεπτο 1-2.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο ο ΠΑΟΚ Domus Ergo μπήκε… φουριόζος, και με τέσσερα σερί τέρματα, πήρε σημαντικό προβάδισμα στο σκορ, 1-6. Ο ΟΦΘ μείωσε, 2-6, ωστόσο την τελευταία κουβέντα στο δεύτερο οκτάλεπτο την είπε ο Δικέφαλος, σκοράροντας με Κεχαλάρη και Π. Προσινικλή, για το τελικό 2-8.

Στο δεύτερο μέρος και με το σκορ να του το επιτρέπει, ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου δοκίμασε σχήματα και τακτικές, μοιράζοντας τον χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές του. Το τέμπο δεν έπεφτε, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo κυριαρχούσε, με το σκορ να αυξάνεται με την πάροδο του αγώνα. Το τελικό 5-16 έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟΚ Domus Ergo, ο οποίος έκανε το 2Χ2 στην Α1.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 1-6, 2-4, 1-4

ΠΑΟΚ Domus Ergo (Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Νταλάπας 1, Λασκαρίδης, Προσινικλής Ν. 2, Καπράγκος 1, Κεχαλάρης 4, Τσολακούδης 1, Ξυλάς, Ντέλιτς 2, Π. Προσινικλής 3, Κόουμπαν 1, Κουγιούνης, Πατσίκας, Σαλέχ, Καρατζάς 1.


Τελευταία νέα

«Πέταξε» στα Play Off ο ΠΑΟΚ!

Μια σπουδαία νίκη πήρε ο ΠΑΟΚ mateco στο Παλατάκι, αφού επικράτησε με 77-62 επί του Αμαρουσίου για την 5η...

Στην ίδια κατηγορία