Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Δεν τα κατάφερε στην Αθήνα η Κ19

Δημοφιλή

Η Κ19 του ΠΑΟΚ προσπάθησε, αλλά γνώρισε την ήττα από τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα με 2-1, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Το σύνολο του Τσιαπακίδη δεν μπήκε καλά στο ντέρμπι και βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 10ο λεπτό, ενώ στο 42′ οι γηπεδούχοι έφτασαν και σε δεύτερο γκολ, με το 2-0 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Ο Δικέφαλος προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι, όμως δεν κατάφερε να βρει το γρήγορο γκολ που έψαχνε. Τελικά, ο ΠΑΟΚ μείωσε το σκορ στο 90ό λεπτό με εκτέλεση έμμεσου φάουλ του Τσομπάνη, με το 2-1, να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Με αυτή την ήττα, ο ΠΑΟΚ έμεινε στους έξι βαθμούς, με δύο νίκες και δύο ήττες στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ:

Κιάτος, Πανικίδης, Δεληγιάννης, Καστίδης, Φίλων (70′ Πασαχίδης), Σνάουτσνερ (68′ Παπαγεωργίου), Πολιτάκης (46′ Τσομπάνης), Καλόγηρος, Χατσίδης, Γκούμας (81′ Κεσίδης), Βασιλειάδης (46′ Καλαϊτσίδης).


Τελευταία νέα

Κωνσταντέλιας: «Σήμερα το… ευχαριστήθηκα!»

Πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι με την ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, σκόρερ δύο τερμάτων της ομάδας του. «Είχαμε χαρακτήρα. Από...

Στην ίδια κατηγορία