Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Πήρε ταλεντάκι ο ΠΑΟΚ (pic)

Δημοφιλή

Από την ΑΕ Ευόσμου στον ΠΑΟΚ! Μία ακόμη προσθήκη στα «ασπρόμαυρα» τμήματα υποδομής δεδομένου πως κατόπιν δοκιμής ο νεαρός Μάριος Τσότας ανήκει πλέον στο δυναμικό της Κ12. Ενσωμάτωση που ανακοινώθηκε από πλευράς ΑΕ Ευόσμου με επίσημη ανάρτησή της στα social media, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων πως «η ακαδημία μας αισθάνεται υπερηφάνεια και θα είναι δίπλα στα παιδιά της».

Αναλυτικά όσα σημειώθηκαν από την επίσημη ανακοίνωση:

«Από την Α.Ε. Ευόσμου στον ΠΑΟΚ! Στόχος για την Α.Ε. Εύοσμου είναι η διασκέδαση, η πρόοδος και η εξέλιξη των παιδιών μέσω των προπονήσεων και της τακτικής που ακολουθεί η ακαδημίας της με όλα τα τεχνικά σταφ που βρίσκονται δίπλα στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ανά πάσα στιγμή.

Συμμετέχοντας σε διάφορα τουρνουά εκδρομές και διοργανώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να αγωνιστούν με άλλου επιπέδου ομάδες, να δοκιμάσουν και να δοκιμαστούν αλλά και να εξελιχθούν, κάνοντας τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα με τον σωστό τρόπο και πάντα με σεβασμό προς στον αντίπαλο και τα ιδεώδη που πρεσβεύει το άθλημα.

Κάτι ανάλογο έγινε και με τον γεννημένο του 2012, Μάριο Τσότα, μέλος της ακαδημίας μας τα τελευταία 3 χρόνια που ξεχώρισε και πλέον ανήκει στην Κ12 του ΠΑΟΚ μετά από δοκιμή του. Η ακαδημία μας αισθάνεται υπερηφάνεια και θα είναι δίπλα στα παιδιά της. Η οικογένεια της Α.Ε. Ευόσμου λοιπόν εύχεται καλή συνέχεια και καλή αρχή στην νέα ποδοσφαιρική «στέγη» του Μάριου».

Δείτε το post παρακάτω:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Απίστευτο! Δεν κάλεσαν τον Αλμέιδα σε απολογία

Τις κλήσεις σε απολογία για την 8η αγωνιστική της Super League ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή, κι ενώ σε αυτές...

Στην ίδια κατηγορία