Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Πηγαίνει ξανά στη Βέροια για την ευρωπαϊκή «μάχη»

Δημοφιλή

Το Φιλίππειο της Βέροιας θα χρησιμοποιήσει για μία ακόμη φορά η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με την ΖΟΡΚ Γιαγκόντινα για τη δεύτερη προκριματική φάση του EHF Cup. Οι άνθρωποι του τμήματος έμειναν ικανοποιημένοι από την προσέλευση των φίλων της ομάδας στα δύο παιχνίδια με την Μουράτπασα και ευελπιστούν πως με τη στήριξη του κόσμου θα κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης κόντρα στις νταμπλούχες Σερβίας. Η πρώτη αναμέτρηση έχει οριστεί για την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στις 18:00, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα πραγματοποιηθεί μία εβδομάδα αργότερα (19/10 – 20:00) στη Σερβία. Στο μεταξύ, η προετοιμασία του Δικεφάλου συνεχίζεται στη Θεσσαλονίκη με αρκετές απουσίες, αφού επτά συνολικά παίκτριες βρίσκονται στις αποστολές των εθνικών τους ομάδων για τα προκριματικά του EURO.

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Ακόμη μία πρωτιά στο πρωτάθλημα ποδηλασίας Βορείου Ελλάδας είχε «ασπρόμαυρο» χρώμα. Ο ποδηλάτης του ΠΑΟΚ, Φώτης Τσιαβές, αναδείχτηκε πρώτος στην κατηγορία 30+. Η διαδρομή ξεκίνησε από το δημαρχείο της Νεάπολης και κατέληξε στις Πέντε Βρύσες Λαγκαδά. Μετά από μία δύσκολη και ανηφορική διαδρομή 112 χιλιομέτρων ο Τσιαβές αναδείχτηκε πρωταθλητής.

ΒΟΛΕΙ (Γ)

Στη διάθεση του κόσμου βρίσκονται τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ που θα αγωνίζεται και φέτος στο κλειστό της Μίκρας. Οι τιμές ανέρχονται στα 50 ευρώ για την Α’ σειρά, 100 ευρώ για τα VIP, ενώ έχει προβλεφθεί ειδική τιμή 20 ευρώ για τους συνδέσμους.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Στις 6 Οκτωβρίου ξεκινούν οι επίσημες υποχρεώσεις της εφηβικής ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ που στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της ΕΣΧΘ θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την ΧΑΝΘ. Έναν μην αργότερα θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα νέων με τον Δικέφαλο να φιλοξενείται από την ΑΕΣΧ Πυλαίας, αλλά και το πρωτάθλημα των παίδων.

«ΓΗΠΕΔΟ ΑΜΕΣΑ!»

Το τμήμα πάλης του ΠΑΟΚ με τις αναρίθμητες επιτυχίες των τελευταίων ετών και λειτουργώντας ως «αιμοδότης» των εθνικών ομάδων φωνάζει βοήθεια και διεκδικεί τα αυτονόητα.

Ένα από τα πλέον επιτυχημένα τμήματα του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ είναι αυτό της πάλης η οποία τα τελευταία χρόνια κυριαρχεί σε πανελλήνιο επίπεδο σε όλες σχεδόν τις ηλικιακές κατηγορίες των ανδρών, ενώ οι αθλητές του Δικεφάλου εκπροσωπούν επάξια τα ελληνικά χρώματα στις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις, με τελευταίο παράδειγμα την παρουσία των Κεσίδη, Τσεκερίδη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Όμως, το μεγάλο «αγκάθι» παραμένει η έλλειψη χώρου που θα στεγάσει την τωρινή αλλά και την επόμενη γενιά πρωταθλητών, με τους ανθρώπους του τμήματος να στέλνουν ένα ηχηρό μήνυμα μέσω της εφημερίδας FORZA. Ο έφορος του τμήματος κ. Μάλλιος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Αρχικά, θα πρέπει να αναφερθώ στους ανθρώπους που είναι η ψυχή της πάλης του ΠΑΟΚ. Οι κύριοι Τσεκερίδης, Σισμανίδης, Χεριστανίδης, Σωτηριάδης, Παγκαλίδης που συνθέτουν την πιο πλήρη ομάδα προπονητών που υπάρχει στην ελληνική πάλη. Άνθρωποι που δίνουν τα πάντα για το τμήμα. Όμως, ο βασικός στόχος πλέον του τμήματος είναι το γηπεδικό. Φωνάζουμε “βοήθεια” προς όλη την πάλη. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται γυμναστήριο! Η πάλη της Βόρειας Ελλάδας έχει παντού πρωταθλητές, δείχνει το δρόμο και δεν μπορεί να είναι έξω από τα πράγματα, επειδή το θέλουν κάποιες… φωνές από την Αθήνα. Με τον ΠΑΟΚ μπροστάρη, θα διεκδικήσει αυτά που της ανήκουν, αλλά θα καταθέσει και συγκεκριμένες προτάσεις για το καλό της πάλης και για να δημιουργήσει νέα δεδομένα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που στηρίζουν έμπρακτα το τμήμα, τον Κώστα Αμοιρίδη που με τη βοήθεια του διοργανώθηκε το καλύτερο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών στο PAOK SPORTSA ARENA, τον Δημήτρη Νάκο και την Prima Holidays και όλους τους χορηγούς που είναι δίπλα μας».

*Στις 13 Οκτωβρίου θα γίνει η πρώτη σέντρα του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής γυναικείου ποδοσφαίρου για τη νέα σεζόν. Η πρωταθλήτρια ομάδα του ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει την Γλυφάδα, ενώ το πρώτο ντέρμπι της σεζόν κόντρα στον Άρη θα γίνει την πέμπτη αγωνιστική στη Νέα Μεσημβρία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE απεργεί!

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΕΣΗΕΜΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ...

Στην ίδια κατηγορία