Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Πέτκοβιτς: «Ο ΠΑΟΚ μας έφερε σε δύσκολη θέση»

Δημοφιλή

Μπορεί η Ντιναμό Ζάγκρεμπ να πήρε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης με το 2-0 επί του ΠΑΟΚ, αλλά ο Μπρούνο Πέτκοβιτς προσπαθεί να χαμηλώσει τους τόνους ενόψει της ρεβάνς στην Τούμπα. Προσγειωμένος ο σκόρερ της Ντιναμό Ζάγκρεμπ ενόψει της ρεβάνς στην Τούμπα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν ένα πολύ καλό ματς, ήταν πολύ σημαντικό να δημιουργήσουμε πλεονέκτημα από το πρώτο παιχνίδι και αυτό καταφέραμε. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το πώς αντέδρασε η ομάδα, υποφέραμε κάποιες στιγμές, αλλά παίξαμε ρεαλιστικά».

Για τα λάθη που έκανε ο ΠΑΟΚ και τα εκμεταλλεύτηκε σε απόλυτο βαθμό, σημείωσε:

«Αυτή είναι η δουλειά μου (σ.σ. γελάει). Πρέπει να το κάνω πιο συχνά, πρέπει να δουλέψω για να βοηθήσω την ομάδα ακόμη περισσότερο. Είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα δύο γκολ αλλά το πιο σημαντικό είναι η νίκη της ομάδας».

Σε ερώτηση για τη ρεβάνς στην Τούμπα, υπογράμμισε πως:

«Δεν τελείωσε τίποτα! Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα, μας έφερε σε δύσκολη θέση και στο α΄ και στο β΄ ημίχρονο, είναι δύσκολη ομάδα, αλλά έχουμε ακόμα 90 λεπτά. Πρέπει να παίξουμε δυνατά και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Οι κορασίδες του ΠΑΟΚ πάνε τώρα για τη μεγάλη «κούπα»!

Η οργανωμένη και συστηματική δουλειά, που άρχισε στα τμήματα υποδομής του γυναικείου μπάσκετ του ΠΑΟΚ, αποδίδει καρπούς. Οι κορασίδες...

Στην ίδια κατηγορία