Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Και τώρα ο Άρης – Προπόνηση στην Κροατία για ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Ο Δικέφαλος αφήνει πίσω του το παιχνίδι κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ και στρέφει το βλέμμα του στο παιχνίδι της Κυριακής (10/3, 21:00) κόντρα στον Άρη στην (άδεια) Τούμπα. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δημοσίευσε πριν από λίγο το training report της Παρασκευής (8/3) με τους «ασπρόμαυρους» να προπονούνται στην Κροατία.

Αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Λίγο πριν αναχωρήσει για Ελλάδα ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του για την πρεμιέρα των Play Offs της Stoiximan Super League 2023-24 κόντρα στον Άρη, επί κροατικού εδάφους.

Η ρεβάνς με την Ντιναμό μένει στην άκρη. Ο ΠΑΟΚ θα έχει την ευκαιρία την άλλη Πέμπτη να διορθώσει τα λάθη του Μαξιμίρ και να πάρει την πρόκριση. Προτεραιότητα όλων όμως τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι ο Άρης.

Η ομάδα σήκωσε μανίκια πριν καν επιστρέψει στην Ελλάδα. Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11αδα του χθεσινού αγώνα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο ξενοδοχείο.

Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν στο προπονητικό κέντρο της Ντιναμό. Το πρόγραμμα περιελάμβανε δουλειά στην κυκλοφορία της μπάλας, την κατοχή, ενώ έκλεισε με δίτερμα υψηλής έντασης στο μισό γήπεδο.

Ο Άλι Σαμάτα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στη Θεσσαλονίκη, ενώ οι Μιχαηλίδης, Σάστρε κι Εκόνγκ έκαναν θεραπεία στη Θεσσαλονίκη.

Το Σάββατο (09.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:45 στη Νέα Μεσημβρία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κινδυνεύει να χάσει το Euro ο Μανιάν

Ο Γάλλος διεθνής τερματοφύλακας της Μίλαν, Μάικ Μενιάν τραυματίστηκε στον δεξιό προσαγωγό, ανακοίνωσε σήμερα (29/4) η ιταλική ομάδα, ένας...

Στην ίδια κατηγορία