Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

ΠΑΣ Γιάννινα: Συνεχίζεται με… εμπόδια η προετοιμασία για Τούμπα

Δημοφιλή

Με προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει του αγώνα (14/1, 20:30) με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Αμφίβολος για την αναμέτρηση της Θεσσαλονίκης είναι ο Γιώργος Παμλίδης, με την ομάδα από τα Ιωάννινα να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Έλληνα εξτρέμ.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στη γάμπα και χθες (11/1) δεν συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης με την υπόλοιπη ομάδα. Φυσικά, αν δεν αγωνιστεί στο επερχόμενο ματς, θα είναι σημαντική απουσία για τον Μιχάλη Γρηγορίου, καθώς ο Παμλίδης τη φετινή σεζόν μετρά δύο γκολ και δύο ασίστ σε 18 αναμετρήσεις, ενώ έχει πάρει φανέλα βασικού σε όλα τα παιχνίδια πρωταθλήματος του ΠΑΣ.

Η σημερινή (12/1) ημέρα είναι καθοριστική για τον 30χρονο μεσοεπιθετικό, διότι αν δεν προπονηθεί με το υπόλοιπο γκρουπ, η παρουσία του στο κυριακάτικο ματς με τον Δικέφαλο θα είναι δύσκολη. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε χθες και ο Γκάρο, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο ισχίο, ενώ, ταυτόχρονα, δεν υπολογίζεται και από τον Έλληνα τεχνικό. Επιπροσθέτως, αξίζει να επισημανθεί πως διαθέσιμοι για τον αγώνα απέναντι στον ΠΑΟΚ δεν θα είναι οι Τζίμας και Τσαούσης, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

«Επιστρέψαμε σε… εργοστασιακές ρυθμίσεις»

Για τον τρίτο ημιτελικό της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ mαteco αντιμετώπισε τον ΑΕΣΧ Πυλαίας, επικρατώντας με 26-19 και με 2-1 νίκες, έχοντας «καρπωθεί» την πρόκριση...

Στην ίδια κατηγορία