Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Φαμαλικάο: «Έλληνες θεοί, πιστεύουμε στον Φιλίπε»

Δημοφιλή

ΠΑΟΚ και Φαμαλικάο επήλθαν σε συμφωνία αναφορικά με τον εξάμηνο δανεισμό του Φιλίπε Σοάρες από τη στιγμή που βρέθηκε πολύ πίσω στον εσωτερικό ανταγωνισμό των χαφ και ως εκ τούτου «ψαχνόταν» νέα ποδοσφαιρική στέγη προκειμένου να ανακτήσει αγωνιστικά λεπτά. Υπενθυμίζεται πως στο «κόλπο» απόκτησής του είχε μπει και η Λουντογκόρετς, προσφέροντάς του καλύτερες συνθήκες, εντούτοις, το πορτογαλικό κλαμπ κέρδισε πόντους δεδομένου πως ο 24χρονος χαφ προτιμούσε επαναπατρισμό.

Κάτι που επισήμανε με το… καλημέρα της άφιξής του στην Πορτογαλία, τονίζοντας πως «η επιστροφή μου ήταν στα σχέδιά μου και δεν το σκέφτηκα δύο φορές μόλις προέκυψε η πιθανότητα να υπογράψω για την Φαμαλικάο. Είναι ένας σύλλογος που πολλοί άνθρωποι βλέπουν με ενδιαφέρον, διότι έχει πάντα σπουδαίους παίκτες».

Από πλευράς της η Φαμαλικάο φαίνεται πως έχει μεγάλη εμπιστοσύνη προς τον Φιλίπε Σοάρες υπογραμμίζοντας σε σχετική της ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί στο «X» πως «Ας ξέρουν οι Έλληνες θεοί και οι θεοί του ποδοσφαίρου ότι έχουμε μεγάλη πίστη στη νέα ενίσχυση».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Αλέξης Κούγιας η (ακόμη μία) επιστροφή

Ο Αλέξης Κούγιας επιστρέφει στο ΔΣ της Κορίνθου, όπως το ανακοίνωσε επίσημα. Δεν μένει εκτός ποδοσφαίρου ο Αλέξης Κούγιας....

Στην ίδια κατηγορία