Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Παράδεισος για τον έναν, κόλαση για τον άλλον

Δημοφιλή

Το παιχνίδι-σταθμός του 1997: ο ΠΑΟΚ «έτρεχε» για να επιστρέψει μετά από πέντε χρόνια στην Ευρώπη και ο Άρης… χαροπάλευε.

Με εκ διαμέτρου αντίθετους στόχους παρατάχθηκαν οι δύο ομάδες στο παιχνίδι της 16ης Μαρτίου 1997. Ο ΠΑΟΚ «έτρεχε» για να βγει στην Ευρώπη μετά από πέντε χρόνια, ενώ ο Άρης (προτελευταίος στη βαθμολογία) πάλευε για την αποφυγή του υποβιβασμού. Τελικά, ο Δικέφαλος νίκησε 2-1 χάρη στα γκολ του Βρύζα (70΄, 75΄). Στην εξέδρα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είχαν στήσει από νωρίς το πάρτι. Και καμιά δεκαριά από αυτούς, θυμήθηκαν τι είχε συμβεί ενάμισι μήνα νωρίτερα στο γήπεδο του Βύρωνα, όταν οι άνθρωποι του Άρη δεν είχαν προσκομίσει τα δελτία των παικτών τους, με αποτέλεσμα ο Αθηναϊκός να κερδίσει το παιχνίδι στα χαρτιά.

Επιπλέον, ένα διθέσιο αεροπλάνο έκανε την εμφάνιση του πάνω από την Τούμπα, μεταφέροντας το… μήνυμα των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ: «Εκεί, εκεί στη Β΄ εθνική….».

 


Τελευταία νέα

«Αγγίζουν» το πρωτάθλημα, θέλουν και το αήττητο

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ οδεύει ολοταχώς για το 19ο πρωτάθλημα, επιδιώκοντας παράλληλα και το αήττητο, το οποίο...

Στην ίδια κατηγορία