Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ Β΄ με νέα… ταυτότητα

Δημοφιλή

Ενας… άλλος ΠΑΟΚ Β΄ θα παρουσιαστεί στη νέα Σούπερ Λιγκ 2, μια και το ρόστερ του παρουσιάζει αρκετές αλλαγές σε σχέση με πέρσι.

Βέβαια, η πιο… χτυπητή αλλαγή έγινε στον πάγκο, με την αποχώρηση του Πάμπλο Γκαρσία και των συνεργατών του και τη διαδοχή του από τον Αλέξανδρο Αλεξιάδη, ο οποίος επέστρεψε στην οικογένεια του Δικεφάλου.

Από την περσινή ομάδα συνεχίζουν οι Χρήστος Ταλιχμανίδης, Κώστας Μπαλωμένος, Αλέξανδρος Τσιόπτσης, Αλέξανδρος Λυπηρίδης (τερματοφύλακες), Λευτέρης Τασιούρας, Ερμής Σελιμάι, Παναγιώτης Παναγιώτου, Βασίλης Κιτσάκης, Δημήτρης Κωττάς, Νίκα Νινούα, Δημήτρης Τσοπούρογλου, Αργύρης Δαρέλας, Βασίλης Γρόσδης, Γιώργος Κουλούρης, Δημήτρης Πανίδης, Βασίλης Γκορντεζιάνι, Νίκος Σπυράκος, Λάμπρος Σμυρλής και Μηνάς Βασιλειάδης (οι δύο τελευταίοι ανήκουν παράλληλα και στην Κ-19).

Από την περσινή Κ-19 ανέβηκαν στη δεύτερη ομάδα οι Δημήτρης Μοναστηρλής (ο διεθνής γκολκίπερ κατέγραψε από πέρσι συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ Β΄), Μάριος Σινανάι, Αγγελος Ζίλο, Βίκτωρ Ρούμιαντσεβ, Ζήσης Τσίκος, Θόδωρος Καλόγηρος, Μαξιμίλιαν Σνάουτσνερ και Κώστας Γκούμας (οι τρεις τελευταίοι ανήκουν παράλληλα και στην Κ-19).

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ

Ποιοι παίκτες αποχώρησαν από τον ΠΑΟΚ Β΄; Οι Ζήσης Χατζηστραβός και Ισμαΐλα Ουεντραόγκο συνεχίζουν την καριέρα τους στον Πανσερραϊκό, o Ραούλ Μορικέλι στην Περούτζια, o Βλάντιμιρ Μπράντονιτς στον Εθνικό Αχνας, ο Αχιλλέας Σαλαμούρας στην Αναγέννηση Καρδίτσας κι ο Οδυσσέας Σπυρίδης στον Ηρακλή.

Αλλοι δύο παίκτες, οι Κυριάκος Γιαξής και Στέφανος Τζίμας βρίσκονται στο ρόστερ της πρώτης ομάδας, χωρίς, φυσικά, αυτό να τους αποκλείει τη δυνατότητα να αγωνίζονται-όταν αυτό κρίνεται σκόπιμο-στα ματς πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ Β΄.

ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Το νέο πρόσωπο είναι ο Χισάμ Κανίς. O 26χρονος Μαροκινός μεσοεπιθετικός διακρίθηκε την προηγούμενη διετία στη Σούπερ Λιγκ 2 με τη φανέλα του Πανσερραϊκού και τον περασμένο Ιανουάριο υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2027. Ο Κανίς, πάντως, δεν έπεισε τον Ραζβάν Λουτσέσκου κατά το πρώτο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας της πρώτης ομάδας και πλέον θα επιδιώξει να αναδείξει τις ικανότητές του μέσα από τον ΠΑΟΚ Β΄.

Στη δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου έχει επιστρέψει κι ο Γιάννης Μανωλιούδης, ο οποίος πέρσι είχε αγωνιστεί με τη φανέλα της Βέροιας.


Τελευταία νέα

Ανακοίνωση Βόλου για αλλαγή του διαιτητή VAR με… αιχμές

Αλλαγή στο διαιτητή του VAR υπήρξε στην αναμέτρηση του Βόλου με τον Πανσερραϊκό, χωρίς ωστόσο η ΠΑΕ του Βόλου...

Στην ίδια κατηγορία