Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

H K-16 πέφτει σε βαθιά νερά

Δημοφιλή

Η ομάδα, που πέρσι κατέκτησε το πρωτάθλημα νέων Κ-15, νικώντας με 1-0 τον Ολυμπιακό στον τελικό του Πανθεσσαλικού σταδίου στο Βόλο, θα συμμετάσχει φέτος στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ.

Η κληρονομιά της Κ-16 του ΠΑΟΚ είναι βαριά, μια κι η αντίστοιχη περσινή ομάδα κατάφερε να τερματίσει στην πρώτη θέση του 3ου ομίλου της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣΜ.

Προπονητής της ομάδας είναι ο Βασίλης Μήττας με συνεργάτη τον Παναγιώτη Δημητριάδη. Γυμναστής είναι ο Βαγγέλης Αλεξόπουλος, ενώ νέο πρόσωπο στο προπονητικό επιτελείο είναι ο Δημήτρης Κυριακίδης, που έχει αναλάβει την προπόνηση των τερματοφυλάκων.

Ποιοι παίκτες αποτελούν το φετινό ρόστερ της Κ-16; Αυτοί είναι οι Νίκος Μητρούσης, Μιχάλης Μπέλλης, Κονσταντίν Μαλίγκιν (τερματοφύλακες), Βαγγέλης Γκιόκα, Τραϊανός Μόκρης, Αλέξανδρος Μεγγίδης, Δημήτρης Λαζαρίδης, Γιώργος Λέλεκας, Κώστας Τόλιος, Χαράλαμπος Αυγητίδης, Ευθύμης Λύρατζης, Αρσένι Κοβάλ, Γιάννης Λουτζιανιώτης, Δημήτρης Κυριαζίδης (αμυντικοί), Κώστας Τουρσουνίδης, Γρηγόρης Μηνασίδης, Δημήτρης Κάνιος, Κώστας Τασιούλας, Βασίλης Μπακαλίδης, Φίλιππος Τσαχουρίδης, Βασίλης Τσομπανόπουλος, Γιώργος Μαύρος, Μιχάλης Παπαδόπουλος (χαφ), Γιώργος Γεωργιάδης, Ηλίας Καραγκιόζης, Γιώργος Κρομμύδας, Αντώνης Καρασαββίδης, Αντώνης Αρετής και Τάσος Σιδηρόπουλος (επιθετικοί).


Τελευταία νέα

Τέσσερα νέα πρωτότυπα από τη Nissan

Η Nissan παρουσιάζει τέσσερα πρωτότυπα αυτοκίνητα «νέας ενέργειας» (New Energy Vehicles – NEV) στο σαλόνι αυτοκινήτου Auto China 2024. Τα...

Στην ίδια κατηγορία