Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚ Β΄: Πώς λειτουργεί το ροτέισον για τους γκολκίπερ

Δημοφιλή

Από την αρχή της φετινής Σούπερ Λιγκ 2 οι Δημήτρης Μοναστηρλής και Χρήστος Ταλιχμανίδης, 20 και 23 χρόνων αντίστοιχα, έχουν σχεδόν μοιραστεί το χρόνο παρουσίας κάτω από τα δοκάρια της εστίας της δεύτερης ομάδας του Δικεφάλου.

Ο Μοναστηρλής (φωτ.) έχει καταγράψει, μέχρι τώρα, εννέα συμμετοχές, ενώ ο Ταλιχμανίδης έχει παρουσία σε οχτώ παιχνίδια. Για τον Ταλιχμανίδη, που φέτος (στο ματς κυπέλλου εναντίον του Πανσερραϊκού στο γήπεδο της Τούμπας) έκανε το ντεμπούτο του και με την πρώτη ομάδα, η τρέχουσα είναι η τρίτη σεζόν με τον ΠΑΟΚ Β΄, έχοντας από δεκατέσσερις και έξι συμμετοχές τις δύο προηγούμενες χρονιές. Οσο για τον Μοναστηρλή, άρχισε να παίζει με τη δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου από την περσινή αγωνιστική περίοδο, όταν είχε καταγράψει οχτώ συμμετοχές.

Ποιες είναι οι φετινές στατιστικές τους επιδόσεις; Ο μεν Ταλιχμανίδης έχει δεχτεί συνολικά δέκα γκολ, κρατώντας ανέπαφα τα δίχτυα του σε τρία παιχνίδι, ο δε Μοναστηρλής είδε την εστία του να παραβιάζεται οχτώ φορές, διατηρώντας το μηδέν στην άμυνα σε πέντε αγώνες.

Εκτός από τους Ταλιχμανίδη και Μοναστηρλή, άλλοι δύο γκολκίπερ υπερασπίστηκαν φέτος την εστία του ΠΑΟΚ Β΄ σε ένα παιχνίδι. τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς (στο εντός έδρας παιχνίδι με το Λεβαδειακό) και τον Βασίλη Νικολακούλη. Ο δεύτερος είναι ο βασικός τερματοφύλακας της Κ-19 του Δικεφάλου και φέτος έκανε το ντεμπούτο του με τη δεύτερη ομάδα στο εντός έδρας παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής κόντρα στον Καμπανιακό. Οσο για τον Κώστα Μπαλωμένο, υπερασπίστηκε την εστία του ΠΑΟΚ Β΄ στα δύο τελευταία παιχνίδια.

Όπως είναι γνωστό, από τον περασμένο Ιανουάριο έχει ενταχθεί και επίσημα στο δυναμικό του ΠΑΟΚ B΄ ένας ακόμη τερματοφύλακας, ο 21χρονος Αιγύπτιος Αχμέντ Ναντέρ. Προπονητής τερματοφυλάκων στον ΠΑΟΚ Β΄ είναι ο Δημήτρης Κρυωνάς, ο οποίος για ένα διάστημα είχε θητεύσει στη συγκεκριμένη θέση και στην πρώτη ομάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η αποστολή του ΠΑΟΚ Β για το παιχνίδι κόντρα στην Κοζάνη

Ο ΠΑΟΚ Β εξασφάλισε την παραμονή τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε και πλέον έχει μπροστά του την εκτός έδρας...

Στην ίδια κατηγορία