Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Νέοι Κ-15: Οι καλύτεροι και με διαφορά

Δημοφιλή

Η Κ-15 του ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να τα πάει καλύτερα στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος, μια και νίκησε και στα δώδεκα παιχνίδια, τερματίζοντας στην πρώτη θέση με 36 βαθμούς, τους διπλάσιους σε σχέση με το δεύτερο ΠΑΣ Γιάννινα, που συγκέντρωσε δεκαοχτώ βαθμούς.

Τις περισσότερες συμμετοχές (από έντεκα) για την ομάδα του Σάββα Κωνσταντινίδη μετρούν οι Νίκος Χαλδέζος, Ιορδάνης Χατσίδης και Γρηγόρης Παπαδόπουλος, από δέκα έχουν οι Θανάσης Φιλιππιάδης, Χριστόφορος Λαζαρίδης και Κώστας Σούβλατζης, ενώ από εννέα παρουσίες έχουν καταγράψει οι Θόδωρος Καλπάκης, Λέον Σνάουτσνερ, Αουρέλιο Σέφα και Κώστας Μίσχος. Σε οχτώ παιχνίδια έχουν αγωνιστεί οι Γιάννης Γκέρσος, Μάριος Ματέρα, Γιάννης Τοπαλίδης και Λάζαρος Δημητρακόπουλος και σε επτά ο Δημήτρης Μηντής. Εξι συμμετοχές μετράει ο Τάσος Γκαβανούδης, από πέντε οι Γιάννης Τσιάλης, Φώτης Μεταξάς, Χρήστος Δεμίρης, Γιάννης Ανδρονούδης και Αλέξανδρος Μπουκλάς και από τέσσερις οι Αγγελος Μπάσδας και Νίκος Τελίδης. Ακόμη, σε τρία ματς έπαιξε ο Λευτέρης Κοντεκάς, ο οποίος επέστρεψε στην ακαδημία Καλτσέτο Χανίων.

Στη θέση του τερματοφύλακα, οι Γιώργος Νικολαΐδης και Λευθέρης Μανασίδης μοιράστηκαν τις συμμετοχές (από έξι ο καθένας).

Πρώτος σκόρερ είναι ο Σούβλατζης, που έχει πετύχει δεκατέσσερα γκολ. Εννέα τέρματα έχει σημειώσει ο Χαλδέζος, επτά ο Σέφα και από δύο οι Ματέρα και Μεταξάς. Σκόρερ ενός γκολ είναι οι Τοπαλίδης, Σνάουτσνερ, Μπουκλάς, Λαζαρίδης, Δεμίρης, Παπαδόπουλος, Τσιάλης και Μίσχος.

Με τέσσερις νέους ομίλους συνεχίζεται το πρωτάθλημα Κ-15. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στον ίδιο όμιλο μαζί με τον ΠΑΣ Γιάννινα, τον Αρη και το Μακεδονικό. Θα διεξαχθούν δύο γύροι (εντός κι εκτός έδρας ματς) και μετά την ολοκλήρωσή τους, ο πρώτος της βαθμολογίας εξασφαλίζει το απευθείας εισιτήριο για το φάιναλ φορ, ενώ ο δεύτερος και τρίτος θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία σε αγώνες μπαράζ. Οι ομάδες, βέβαια, συνεχίζουν με τους βαθμούς, που έχουν συγκεντρώσει από την πρώτη φάση της διοργάνωσης, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ (όπως και ο Ολυμπιακός από το νότιο όμιλο) έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει μια θέση στο φάιναλ φορ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Οι δανεικοί του ΠΑΟΚ στο… μικροσκόπιο

Ο ΠΑΟΚ το καλοκαίρι παραχώρησε με την μορφή του δανεισμού τους Μάριο Τσαούση και Παναγιώτη Τζίμα στον ΠΑΣ Γιάννινα,...

Στην ίδια κατηγορία