Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ούτε που σκέφτεται την Μπαρτσελόνα ο Μέσι

Δημοφιλή

Καμία πρόθεση να εγκαταλείψει προσωρινά την Ίντερ Μαϊάμι προκειμένου να κλείσει δανεικός είτε στη Μπάρτσα είτε στη Σαουδική Αραβία δεν έχει ο Λιονέλ Μέσι, παρά τα πρόσφατα σενάρια.

Δημοσιεύματα από την Καταλονία άφηναν ορατό το ενδεχόμενο επιστροφής του Λιονέλ Μέσι στη Μπαρτσελόνα έστω και με τη μορφή δανεισμού, όμως τελικά φαίνεται πως δεν έχουν βαρύτητα.

Όπως άλλωστε δεν έχουν και όσα έκαναν λόγο για δανεισμό του Αργεντινού σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, βασισμένα στο γεγονός πως το MLS πλέον θα ανοίξει ξανά τις πύλες toy τον Φεβρουάριο.

Παρά το ενδιαφέρον που εγείρεται γύρω από τέτοια σενάρια, οι έγκυροι δημοσιογράφοι Φαμπρίτσιο Ρομάνο και Γκιγιέμ Μπαλαγκέ θέλησαν να βάλουν τα πράγματα στη θέση του, τονίζοντας πως ο Μέσι έχει στο μυαλό του μόνο την Ίντερ Μαϊάμι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τους, ο Pulga δεν εξετάζει το ενδεχόμενο να φύγει δανεικός έστω και για μερικούς μήνες ώστε να καλύψει το κενό αγωνιστικής αδράνειας και αντ΄αυτού είναι πλήρως αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις του με την Ίντερ Μαϊάμι και την Αργεντινή.


Τελευταία νέα

Γυναικείο Μπάσκετ: Ο ΠΑΟΚ… τρύπησε το ταβάνι του

Ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ δεν ξεκίνησε με υψηλές βλέψεις το περασμένο καλοκαίρι τη σεζόν 2023/24, όπου στόχος της ομάδας ήταν...

Στην ίδια κατηγορία