Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ουόλς: «Το πρωτάθλημα είναι τα πάντα για εμάς»

Δημοφιλή

Στον ραδιοφωνικό σταθμό «City of Primo» και στην εκπομπή «Full Επίθεση» παραχώρησε δηλώσεις ο Μπρετ Ουόλς.

Ο βολεϊμπολίστας του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε για όλα όσα έζησε κατά την διάρκεια του διημέρου στην Καλαμάτα, που ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του πέμπτου Κυπέλλου Ελλάδος από τον Δικέφαλο.

Παράλληλα, μίλησε και για την δύσκολη συνέχεια που έχουν μπροστά τους οι «ασπρόμαυροι » στο πρωτάθλημα, με τον τρίτο ημιτελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό και, αν όλα πάνε καλά, τους τελικούς με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το πως βίωσε τους πανηγυρισμούς στην Τούμπα:

«Ήταν μια πολύ όμορφη και ειδική περίσταση για εμάς. Το να βρεθούμε μέσα στο γήπεδο με τους συμπαίκτες μου και το κύπελλο με την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι είναι κάτι πολύ ξεχωριστό που δεν θα ξεχάσω ποτέ».

Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ έχει επικρατήσει στο Κύπελλο κόντρα σε αυτούς που θα παίξει και στο πρωτάθλημα:

«Ελπίζουμε ότι και στο πρωτάθλημα θα προχωρήσουμε με τον ίδιο τρόπο. Σίγουρα είναι δυο διαφορετικές διοργανώσεις. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι για την κατάκτηση του Κυπέλλου αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Στον αθλητισμό τίποτα δεν είναι δεδομένο. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, πως πρέπει να δουλέψουμε και πιστεύουμε πως μαζί και με τον κόσμο μας μπορούμε να τα καταφέρουμε. Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Όλα στον αθλητισμό μπορούν να αλλάξουν από στιγμή σε στιγμή. Εμείς θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να προχωρήσουμε και στο πρωτάθλημα».

Για το παιχνίδι που έρχεται με τον Παναθηναϊκό:

«Είναι λογικό να περιμένουμε πολύ κόσμο στο Παλατάκι. Σε αυτό το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου θέλουμε να δούμε την ατμόσφαιρα που μόνο οι οπαδοί του ΠΑΟΚ μπορούν να δημιουργήσουν. Εμείς αδημονούμε γι’ αυτό και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε».

Είναι το κλίμα στα αποδυτήρια το δυνατό όπλο της ομάδας;

«Είναι μεγάλη δύναμη για εμάς το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα. Έχουμε συνδεθεί όλοι μεταξύ μας από την αρχή της σεζόν. Μοιραζόμαστε κοινούς στόχους και σίγουρα αυτό μας βοηθάει. Για την ομάδα είναι πολύ σημαντικό το κλίμα που υπάρχει μεταξύ μας».

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο ΠΑΟΚ με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στην διάρκεια της χρονιάς:

«Όλα τα παιχνίδια στην διάρκεια της κανονικής περιόδου χάθηκαν στις λεπτομέρειες. Δουλέψαμε πολύ στις αδυναμίες μας και ξοδέψαμε μεγάλη ενέργεια για να βελτιωθούμε. Γνωρίζω πολύ καλά πόσο σκληρά έχουμε δουλέψει κατά την διάρκεια της σεζόν στις αδυναμίες μας και βλέπουμε τώρα αυτό να αποδίδει καρπούς».

Για το βίντεο με τους πανηγυρισμούς στο λεωφορείο μετά τον τελικό:

«Θέλαμε να γιορτάσουμε με έναν ξεχωριστό τρόπο την κατάκτηση του τροπαίου γι’ αυτό και κάναμε ένα πανηγυρικό βίντεο κατά την διάρκεια της επιστροφής στο λεωφορείο. Θέλαμε να φτιάξουμε ένα βίντεο που θα το θυμόμαστε για το υπόλοιπο της ζωής μας».

Για την συνέχεια στο πρωτάθλημα:

«Πιθανή κατάκτηση του πρωταθλήματος θα σημαίνει τα πάντα για εμάς. Είναι ο πρωταρχικός στόχος της σεζόν για την ομάδα. Απέχουμε ακόμη πολύ από αυτό. Αρχικά έχουμε το τρίτο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό. Καλό είναι για την ώρα να μην σκεφτόμαστε πιο μακριά».

Για το μέλλον του εδώ:

«Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Η Θεσσαλονίκη είναι φανταστική πόλη με καλούς ανθρώπους. Όλοι στην Ελλάδα, η διοίκηση, οι συμπαίκτες μου με έχουν βοηθήσει πολύ εδώ από την πρώτη μέρα. Το τι θα γίνει στο μέλλον για την ώρα θα το αφήσω ως μυστήριο».


Τελευταία νέα

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς

Ο Ατρόμητος και ο Σάσα Ίλιτς ολοκλήρωσαν και επίσημα τη συνεργασία τους, με την ομάδα να γνωστοποιεί την αποχώρηση...

Στην ίδια κατηγορία