Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Τελειώνει ο Μίτσελ από τον Ολυμπιακό!

Δημοφιλή

Ξαφνικά κι από το πουθενά θέμα Μίτσελ στον Ολυμπιακό. Ίσως τις επόμενες ώρες να είναι παρελθόν. Ραγδαίες οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό μετά το 2-2 της Κυριακής (2/4) στο Καραϊσκάκη με τον Άρη.

Ξαφνικά και από το πουθενά προέκυψε θέμα με τον Μίτσελ που βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα και από τη Θύρα 7, η οποία ζήτησε την απομάκρυνσή του. Έτσι ίσως τις επόμενες ώρες ο Ισπανός τεχνικός δεν αποκλείεται να αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο των Πειραιωτών που φέτος αλλάζουν τους προπονητές σαν τα πουκάμισα.

Επίσης δεν μπορεί να αγνοήσει κανείς και τις αποδοκιμασίες που ακολούθησαν του 2-2 με τον Άρη με το Καραϊσκάκη να «βράζεθι» τόσο για τον Ισπανό προπονητή όσο και για τους παίκτες. Ο κόσμος, προφανώς, διέκρινε λάθος στον τρόπο διαχείρισης του παιχνιδιού από πλευράς Μίτσελ, ο οποίος είδε για 2η φορά στη σεζόν την ομάδα του να προηγείται με 2-0 και να μην παίρνει τη νίκη, καθώς κάτι ανάλογο είχε συμβεί και στο 2-2 με τον ΠΑΣ στους «Ζωσιμάδες».

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως αυτή την ώρα βρίσκεται σύσσωμη η διοίκηση του Ολυμπιακού στον Ρέντη και άπαντες αναμένουν τις εξελίξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε περίπτωση απομάκρυνσης του Μίτσελ από τον πάγκο του Ολυμπιακού, το φαβορί για να αναλάβει τα ηνία είναι ο νυν τεχνικός διευθυντής Ζοσέ Ανιγκό, ο οποίος επί σειρά ετών ήταν προπονητής της Μαρσέιγ.


Τελευταία νέα

Να μην χαθεί και άλλη σεζόν για τον Τζίμα

Ο Στέφανος Τζίμας την φετινή χρόνια έγινε για τα καλά κομμάτι της πρώτης ομάδας του ΠΑΟΚ, πήρε τον ρόλο...

Στην ίδια κατηγορία