Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Καθαρή» ήττα με 2-0 στο Ζάγκρεμπ, ποντάρει στην Τούμπα για τη μεγάλη ανατροπή

Δημοφιλή

Κατώτερος του αναμενομένου, ο ΠΑΟΚ έχασε 2-0 στο Ζάγκρεμπ από την Ντινάμο και πλέον θα παίξει τα ρέστα του στη ρεβάνς της Τούμπας, προκειμένου να διεκδικήσει την πρόκρισή του στα προημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ.

Στο 5΄ οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Χότζα, που δεν αξιοποίησε την ευκαιρία, που του παρουσιάστηκε.

Στο 27΄ ο Μπάμπα έκανε τη σέντρα για τον Ζίβκοβιτς, ο οποίος δεν κατάφερε με κεφαλιά να δώσει στην μπάλα πορεία προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Στο 36΄ ο Κοτάρσκι απέκρουσε το σουτ του Μπατούρινα, αλλά ένα λεπτό αργότερα η Ντινάμο άνοιξε το σκορ. Ο Πέτκοβιτς εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Οτο και με διπλή προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κοτάρσκι.

Στο 60΄ ο Λουτσέσκου αντικατέστησε τον Μπράντον με τον Ντεσπόντοφ, ο οποίος πήρε θέση στην κορυφή της επίθεσης. Εντεκα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, έχοντας ως σκόρερ και πάλι τον Πέτκοβιτς.

Ο ΠΑΟΚ πλησίασε στο γκολ στο 84΄, όταν ο Τζίμας έστρωσε στον Μουργκ, ο οποίος σούταρε άουτ.

Ντινάμο Ζάγκρεμπ: Νέβιστιτς, Ριστόβσκι, Πέρκοβιτς, Μπερνάουερ, Κατρίν, Μίσιτς, Σούσιτς, Σπίκιτς (72΄ Κανέκο), Χότζα (46΄ Βίντοβιτς), Μπατούρινα, Πέτκοβιτς (89΄ Κουλένοβιτς).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Οτο, Μπάμπα, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μεϊτέ, Οζντόεφ (69’ Σβαμπ), Ζίβκοβιτς, Τάισον, Κωνσταντέλιας (69΄ Μουργκ), Μπράντον (60΄ Ντεσπόντοφ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ρεάλ Μαδρίτης-Μπενζεμά: Μια σχέση αγάπης

Ο Καρίμ Μπενζεμά ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό και με την σύμφωνη γνώμη των ανθρώπων της Αλ Ιτιχάντ, θα ακολουθήσει...

Στην ίδια κατηγορία