Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Όταν δεσμεύεται ο Λουτσέσκου…

Δημοφιλή

Όταν ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε μέσα στον Σεπτέμβριο τις πολύ καλές μεταγραφές του, όποιος είχε ελάχιστη αντίληψη αντιλαμβανόταν τη δυσκολία που θα προέκυπτε και θα έπρεπε να αντιμετωπίσει ο Ράζβαν Λουτσέσκου. Η επιτυχημένη ομάδα του καλοκαιριού θα έπρεπε να ενσωματώσει στις τάξεις της μερικούς πολύ καλούς παίκτες χωρίς όμως μέσα στο φθινόπωρο να υπάρχει μεγάλο περιθώριο για δουλειά στην προπόνηση αφού οι αγώνες είναι συνεχόμενοι.

Έτσι και έγινε, έτσι γίνεται με τον ΠΑΟΚ να δυσκολεύεται στην μετάβαση και να παρουσιάζει προβληματική εικόνα στα παιχνίδια με ΟΦΗ και Αρη, όπου δεν έχει ούτε καν τη δημιουργία μεγάλων φάσεων. Με παίκτες όπως οι Σαμάτα, Οζντόεφ, Μεϊτέ, ακόμη και τον Εκόνγκ, να δυσκολεύονται στην προσαρμογή και ενώ ακολουθούν οι πολύ σημαντικοί Ντεσπόντοφ και Μάρκος Αντόνιο.

Εδώ έρχεται ο Λουτσέσκου και εξηγεί: «Βιαζόμαστε να τους βάλουμε αφού δεν έχουμε χρόνο. Θα τα καταφέρουμε, είμαι αισιόδοξος ότι μετά από δύο μήνες θα έχουμε πολύ καλή εικόνα. Ήδη εγώ βλέπω πόσο οργανωμένοι είμαστε χωρίς να δεχόμαστε γκολ και φάσεις από ανόητα λάθη μας».

Εφόσον το λέει ο Λουτσέσκου, το ακούμε με προσοχή και περιμένουμε την εξέλιξη και φυσικά την προσπάθεια να μην χαθούν πολλοί βαθμοί όσο δουλεύει στο χτίσιμο ενός νέου συνόλου. Δεν είναι όποιος κι όποιος, δεν είναι ένας «παπατζής» που υπόσχεται χωρίς να μπορεί να υλοποιήσει.


Τελευταία νέα

Χριστός Ανέστη!

Καλή Ανάσταση! Το άγιο Φως της Ανάστασης, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας. Η συντακτική ομάδα της FORZA.

Στην ίδια κατηγορία