Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ώρα για αποφάσεις στον ΠΑΟΚ Β

Δημοφιλή

Το ζήτημα του προπονητή του ΠΑΟΚ Β έκλεισε, με τον Αλέξανδρο Αλεξιάδη να αναλαμβάνει με κάθε επισημότητα τον πάγκο της δεύτερης ομάδας του Δικεφάλου, αντικαθιστώντας τον Πάμπλο Γκαρσία που έχει αναλάβει τον Πανσερραϊκό.

Με αυτή την εκκρεμότητα να έχει ολοκληρωθεί, η δεύτερη ομάδα των «ασπρόμαυρων» μπαίνει πλέον σε φάση σχεδιασμού της προετοιμασίας της, ενόψει της επόμενης αγωνιστικής σεζόν, που θα είναι και τρίτη της στη Super League 2.

Έτσι το επόμενο διάστημα αναμένεται να παρθούν οριστικές αποφάσεις αναφορικά με την προετοιμασία, τον τόπο διεξαγωγής της και τα φιλικά αυτής.

Στο «τραπέζι» υπάρχει πάντα ο Βώλακας της Δράμα, με τον ΠΑΟΚ Β να πραγματοποιεί την περσινή του προετοιμασία εκεί, υπό τις οδηγίες τότε του Πάμπλο Γκαρσία.

Υπενθυμίζεται ότι η σέντρα του νέου πρωταθλήματος της Super League 2 έχει προγραμματιστεί για το τέλος του ερχόμενου Σεπτεμβρίου, αλλά είναι αρκετά πιθανό το σενάριο αυτή να πάει πίσω, λόγω της γνωστής έρευνας για το σκάνδαλο με τον παράνομο στοιχηματισμό.


Τελευταία νέα

Ο Σβαμπ κοντεύει τις 200 συμμετοχές σε τέσσερα χρόνια!

Από τα συμβόλαια, που ολοκληρώνονται στο τέλος της σεζόν, είναι κι αυτό του Στέφαν Σβαμπ. Ο Αυστριακός κεντρικός χαφ,...

Στην ίδια κατηγορία