Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Ανησυχούν στο Σπλιτ ενόψει ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Τα τρομακτικά επεισόδια και η τραγική είδηση της δολοφονίας του 29χρονου φίλου της ΑΕΚ από Κροάτες χούλιγκαν έχουν κάνει τον γύρο του κόσμου, και να θέτουν παράλληλα τους Κροάτες σε επιφυλακή, καθώς επίκειται και η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Χάιντουκ στο Σπλιτ, την ερχόμενη Πέμπτη (10/8, 22:00),

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Κροατία, η τοπική αστυνομία βρίσκεται σε καθεστώς επιφυλακής ενόψει της αναμέτρησης, δηλώνοντας έτοιμη σε περίπτωση που «ταξιδέψουν οπαδοί του ΠΑΟΚ».

Υπενθυμίζεται ότι η UEFA έχει εκδώσει απαγορευτικό για τη μετακίνηση φιλοξενούμενων οπαδών, τόσο στο Σπλιτ, όσο και στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει το κροατικό «slobodnadalmacija»:

«Όπως μάθαμε, η αστυνομία του Σπλιτ έχει κάνει τα πάντα για να αποτρέψει τα δυσάρεστα περιστατικά που έλαβαν χώρα στην Αθήνα. Ωστόσο θεωρεί πως υπάρχει κίνδυνος να φτάσει στο Σπλιτ απροειδοποίητα μια ομάδα οπαδών του ΠΑΟΚ πριν τον αγώνα, και αυτό κανείς δεν μπορεί να το αποκλείσει.

Όπως τονίζει η αστυνομία, έχει προετοιμαστεί για ένα τέτοιο πιθανό σενάριο, αν δηλαδή ανεξαρτήτως της απαγόρευσης, ταξιδέψουν Έλληνες για την Κροατία»


Τελευταία νέα

Η αποθέωση Νεραντζάκη σε Πόρτερ

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, στην οποία η ομάδα του γνώρισε...

Στην ίδια κατηγορία