Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ολοταχώς για την 5η σερί νίκη με αντίπαλο την Κηφισιά

Δημοφιλή

Εκτός έδρας αναμέτρηση για την ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής, με το σύνολο του Γιόσκο Μιλενκόσκι να δοκιμάζεται στο Ζηρίνειο απέναντι στην Κηφισιά σήμερα στις 17:00 (ΕΡΤ 3).

Ο Δικέφαλος προέρχεται από μια δύσκολη επικράτηση με 3-1 επί του Άθλου Ορεστιάδας (4η σερί νίκη) στη Θεσσαλονίκη, με τους «ασπρόμαυρους» να εμφανίζουν μια χαλαρότητα, αλλά τελικά να μην το πληρώνουν, απέναντι στην ακριτική ομάδα που πάλεψε το ματς.

«Το παιχνίδι κόντρα στην Κηφισιά θα είναι ένα καλό τεστ, ώστε να δούμε τι μας περιμένει την επόμενη περίοδο, αφού έρχονται τα πιο σημαντικά παιχνίδια σε κύπελλο, λιγκ καπ και πλέι-οφ του πρωταθλήματος» δήλωσε ο Γιόσκο Μιλενκόσκι.

Κι ο προπονητής του ΠΑΟΚ συμπλήρωσε: «Παίζουμε απέναντι σε μία καλή ομάδα, η οποία έχει βελτιωθεί και παίζει καλά στην έδρα της. Εφόσον έχουμε… κλειδώσει την θέση μας στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος, θα είναι μία καλή ευκαιρία να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας και να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τις επόμενες προκλήσεις».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Δολοφονία Λυγγερίδη: Συνεχίζονται οι απολογίες, δύο οι προφυλακιστέοι

Περίπου 15 από τους 31 κατηγορούμενους οπαδούς που οδηγήθηκαν το πρωί στα δικαστήρια, έχουν ήδη ολοκληρώσει τις απολογίες τους...

Στην ίδια κατηγορία