Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Για την πρώτη πρόκριση στο κύπελλο μετά από εντός έδρας ήττα

Δημοφιλή

Την ερχόμενη Τετάρτη στις 19.00 ο ΠΑΟΚ καλείται ν’ ανατρέψει στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας το 0-1 της Τούμπας και να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό κυπέλλου σε βάρος του Παναθηναϊκού.

Τρεις φορές στο παρελθόν χρειάστηκε ο Δικέφαλος ν’ ανατρέψει, σε ρεβάνς κυπέλλου, την εντός έδρας ήττα στο πρώτο παιχνίδι, χωρίς να τα καταφέρει.

Τη σεζόν 2003-2004, για τους «16» του θεσμού, στη ρεβάνς της Καστοριάς (0-1 στην Τούμπα) ο Γιασεμάκης άνοιξε το σκορ (42΄), αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Παντελιάδη (64΄).

Επτά χρόνια νωρίτερα (σεζόν 1996-97), πάλι στη φάση των «16», καλούνταν στο «Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό (στη φωτογραφία μονομαχία Ζαγοράκη και Γεωργάτου) να ανατρέψει το 1-2 της Τούμπας, έχασε, όμως, ξανά με 2-1 (είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Τασιόπουλος).

Πολύ παλαιότερα (σεζόν 1979-80), για την ημιτελική φάση, έφερε 1-1 στη ρεβάνς του Καυτανζογλείου με τον Ηρακλή (25΄ Καλαμπάκας-26΄ Δαμανάκης). Το πρώτο παιχνίδι (0-1) είχε γίνει επίσης στο Καυτανζόγλειο, αφού η Τούμπα παρέμενε κλειστή, μετά την κατάρρευση της θύρας 8.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

«Βόμβα» από Πόρτερ: «Αν δεν πάω NBA θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ!»

Ακόμη μία εντυπωσιακή εμφάνιση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ mateco πραγματοποίησε ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ, ο οποίος ήταν καθοριστικός...

Στην ίδια κατηγορία