Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Όλος ο ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε τον Ιγνάτη (pics)

Δημοφιλή

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του ΠΑΟΚ, μετά τον θάνατο του Ιγνάτη Κατερτζιδέλη, ενός ανθρώπου που συνέβαλε τα μέγιστα στην γιγάντωση του «ασπρόμαυρου» οπαδικού κινήματος, με την ΠΑΕ, την ΚΑΕ, τον Α.Σ., αλλά και οι Σ.Φ. ΠΑΟΚ να στέλνουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένειά του.

Αναλυτικά:

ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Μια μέρα μετά τα γενέθλια της Τούμπας, αποχαιρετούμε έναν από τους ανθρώπους που συνέβαλαν στη μυθοποίηση της. Καλό ταξίδι Ιγνάτη Κατερτζιδέλη…»

ΚΑΕ ΠΑΟΚ Mateco:

«Καλό ταξίδι Ιγνάτη…»

Α.Σ. ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ, εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του Ιγνάτη Κατερτζιδέλη, για τον χαμό του αγαπημένου τους προσώπου.

Ο Ιγνάτης Κατερτζιδέλης, ήταν μία ηγετική φυσιογνωμία του οπαδικού κινήματος του ΠΑΟΚ, καθώς υπήρξε και ιδρυτικό στέλεχος της ιστορικής «Θύρας 4», η οποία ιδρύθηκε 1976.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…»

Η ανάρτηση του 1926.gr:

«Η ΘΥΡΑ 4 και όλος ο κοσμος του ΠΑΟΚ συντετριμμένοι αποχαιρετούν τον πρώτο πρόεδρο και έναν εκ των ιδρυτών του Συνδέσμου, Ιγνάτιο Κατερτζιδελη. Ο Ιγνάτης μαζί με τη θρυλική του παρέα έκαναν το ΛΑΟ του ΠΑΟΚ να μεγαλουργησει, δημιούργησαν το θρύλο της ΤΟΥΜΠΑΣ και δίδαξαν σε ολη τη χώρα τι σημαίνει οπαδισμός. Η παρακαταθήκη του θα κρατηθεί ως πολύτιμος θησαυρός, καθώς τίποτα δεν τελειώνει όσο οι ιδέες ζουν.
Αντίο πρόεδρε».


Τελευταία νέα

Ο… Κουλιεράκης του Μαρτίου είναι απόλαυση

Υπερπολύτιμος για τον ΠΑΟΚ ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και τον Μάρτιο που έδωσε συνολικά και τις πέντε αγωνιστικές του υποχρεώσεις...

Στην ίδια κατηγορία