Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μίσιτς και Τέιλορ έδιωξαν τους αντίπαλους προπονητές! (pics)

Δημοφιλή

Τριγμούς και ραγδαίες εξελίξεις στους πάγκους των ευρωπαϊκών συλλόγων φαίνεται ότι προκάλεσαν οι Γιόσιπ Μίσιτς και Λούκας Τέιλορ, μετά τα χθεσινά (6/9) τους «κατορθώματα» στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League. Ο Κροάτης πρώην μέσος του ΠΑΟΚ και νυν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ ήταν πρωταγωνιστής στην νίκη της ομάδας του επί της Τσέλσι με 1-0. Ως αποτέλεσμα αυτού, πριν από λίγο, η αγγλική ομάδα ανακοίνωσε την απόλυση του Τόμας Τούχελ!

Κάτι ανάλογο συνέβη και με τον Λούκας Τέιλορ που ήταν βασικός στο σπουδαίο 1-4 της Σαχτάρ Ντόνετσκ στην έδρα της Λειψίας, με την γερμανική ομάδα να ανακοινώνει το πρωί πως σταματά την συνεργασία με τον προπονητή της Ντομένικο Τεντέσκο.

Ο Γερμανός τεχνικός, παρά το γεγονός ότι οδήγησε την Λειψία στην κατάκτηση του περσινού Κυπέλλου Γερμανίας απέναντι στη Φράιμπουργκ, ήταν αυτός που «πλήρωσε» τα σπασμένα από τη βαριά εντός έδρας ήττα από τη Σαχτάρ.


Τελευταία νέα

Γράφει ιστορία για ακόμη μια φορά ο Βαγγέλης Μαργαρίτης

Ο εμβληματικός αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Μαργαρίτης είναι έτοιμος να καταγράψει μια ιστορική επίδοση, εφόσον αγωνιστεί...

Στην ίδια κατηγορία