Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ολοκληρώνει την προετοιμασία του και φεύγει για Βόλο ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Σε ρυθμούς Κυπέλλου Ελλάδας βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, ο οποίος πρέπει να αφήσει πίσω του το κακό αποτέλεσμα με τον Άρη. Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου δεν τα κατάφερε στο Χαριλάου και πλέον οφείλει να ανασυνταχθεί.

Ο Δικέφαλος ξεκίνησε την προετοιμασία του για το επερχόμενο παιχνίδι με τον ΝΠΣ Βόλο, που θα πραγματοποιηθεί αύριο (10/1, 17:00) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Οι «ασπρόμαυροι» έχουν ένα ισχνό προβάδισμα από το πρώτο ματς της Τούμπας, όπου είχαν επικρατήσει με 1-0. Στόχος είναι να πάρουν τη νίκη και να προκριθούν στα προημιτελικά του θεσμού.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές, εκτός από τους Γουίλιαμ Τροστ Έκονγκ και Αλί Σαμάτα, οι οποίοι βρίσκονται στις αποστολές των Εθνικών τους ομάδων και προετοιμάζονται για το Copa Africa. Η ομάδα ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της, με τους «ασπρόμαυρους» να έχουν προπόνηση 15:15 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας. Μετά το τέλος της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή κι έπειτα ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει στο Βόλο οδικώς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πολύτιμες «ανάσες» στον ΠΑΟΚ

Διήμερο ρεπό χορηγήθηκε από πλευράς Ράζβαν Λουτσέσκου στο αγωνιστικό τμήμα μετά την εντός έδρας Κυριακάτικη (28.04) αναμέτρηση με την...

Στην ίδια κατηγορία