Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Όλοι δίπλα σε Οζντόεφ»

Δημοφιλή

Για τον Μάγκομεντ Οζντόεφ τα δύσκολα ανήκουν στο παρελθόν. Προ λίγων ημερών ο Ρώσος χαφ εκμυστηρεύτηκε τρομερές δηλώσεις αναφορικά με τη δύσκολη περίοδο που πέρασε εξαιτίας της κατάθλιψης που αντιμετώπισε. Μετά την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ στην OPAP Arena και έχοντας σημειώσει μετά από περίπου τρεις μήνες προσωπικό του τέρμα, ο Ρώσος χαφ εξασφάλισε το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στους «κιτρινόμαυρους» (2-2) δράττοντας την ευκαιρία να επικοινωνήσει την περιπέτεια της υγείας του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Για τον βαθμό και για την εμφάνισή μας. Όλοι παίξαμε σήμερα για τον άλλον. Θέλω να πω κάτι άλλο όμως. Το τελευταίο διάστημα είχα πολλά προβλήματα. Είχα ένα πρόβλημα τραυματισμού στα τελευταία παιχνίδια και έπαιζα με αυτό. Είναι η πρώτη μου σεζόν στην Ελλάδα στον ΠΑΟΚ και για πρώτη φορά στη ζωή μου αντιμετώπισα κάποια ψυχολογικά προβλήματα. Σε όλο αυτό το διάστημα ήταν δίπλα μου ο προπονητής, ο πρόεδρος με έπαιρναν συνεχώς και με στήριζαν με όμορφα λόγια, ώστε να ξεπεράσω αυτό που αντιμετώπιζα.

Θέλω να τους ευχαριστήσω. Με τη βοήθειά τους το ξεπέρασα, είμαι ξανά πίσω και νιώθω καλά. Ο κ. Λουτσέσκου μου έλεγε πόσο με πιστεύει συνεχώς και αυτό με βοήθησε. Καταλαβαίνω τον κόσμο που περιμένει πολλά από εμένα. Έχουμε τους καλύτερους οπαδούς και τους ευχαριστώ. Ήθελα να το μοιραστώ αυτό μαζί σας και είμαι χαρούμενος τώρα…». Σκυτάλη μετά τις προσωπικές τοποθετήσεις του Μάγκομεντ Οζντόεφ έλαβε ο Ράζβαν Λουτσέσκου στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου ενόψει της πρώτης συνάντησης του ΠΑΟΚ με την Κλαμπ Μπριζ, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως:

«Κάθε παίκτης, κάθε άνθρωπος έχει τα πάνω και τα κάτω του. Σε αυτές τις καταστάσεις υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον και του δίνουμε αυτοπεποίθηση. Έχουμε συζητήσει πολλές ώρες για αυτές τις καταστάσεις. Η Ελλάδα είναι μια χώρα που μετράει το σήμερα, κερδίζεις είσαι ο καλύτερος στον κόσμο, την επόμενη μέρα χάνεις και είσαι ο χειρότερος. Πρέπει να μάθεις να περνάς μέσα από τις δυσκολίες και όταν περνάς μέσα από τις δυσκολίες, γίνεσαι καλύτερος ως άνθρωπος».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Σοκ στην Παρί Σεν Ζερμέν με Ερναντέζ

Πολύ σοβαρός αποδείχτηκε ο τραυματισμός του κεντρικού αμυντικού της Παρι Σεν Ζερμέν, Λούκας Ερναντέζ. Ο 28χρονος στόπερ, τραυματίστηκε στην χθεσινή...

Στην ίδια κατηγορία