Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Τελείωσαν τα δύσκολα για Οζντόεφ (pic)

Δημοφιλή

Προ λίγων ημερών ο Μάγκομεντ Οζντόεφ εκμυστηρεύτηκε τρομερές δηλώσεις αναφορικά με τη δύσκολη περίοδο που πέρασε εξαιτίας της κατάθλιψης που αντιμετώπισε. Μετά την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ στην OPAP Arena και έχοντας σημειώσει μετά από περίπου τρεις μήνες προσωπικό του τέρμα, ο Ρώσος χαφ εξασφάλισε το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στους «κιτρινόμαυρους» (2-2) δράττοντας την ευκαιρία να επικοινωνήσει την περιπέτεια της υγείας του. Όσα φρόντισε να επισημάνει ο Μαγκομέντ Οζντόεφ μετά τη λήξη του ντέρμπι με την ΑΕΚ:

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Για τον βαθμό και για την εμφάνισή μας. Όλοι παίξαμε σήμερα για τον άλλον. Θέλω να πω κάτι άλλο όμως. Το τελευταίο διάστημα είχα πολλά προβλήματα. Είχα ένα πρόβλημα τραυματισμού στα τελευταία παιχνίδια και έπαιζα με αυτό. Είναι η πρώτη μου σεζόν στην Ελλάδα στον ΠΑΟΚ και για πρώτη φορά στη ζωή μου αντιμετώπισα κάποια ψυχολογικά προβλήματα. Σε όλο αυτό το διάστημα ήταν δίπλα μου ο προπονητής, ο πρόεδρος με έπαιρναν συνεχώς και με στήριζαν με όμορφα λόγια, ώστε να ξεπεράσω αυτό που αντιμετώπιζα. Θέλω να τους ευχαριστήσω. Με τη βοήθειά τους το ξεπέρασα, είμαι ξανά πίσω και νιώθω καλά. Ο κ. Λουτσέσκου μου έλεγε πόσο με πιστεύει συνεχώς και αυτό με βοήθησε. Καταλαβαίνω τον κόσμο που περιμένει πολλά από εμένα. Έχουμε τους καλύτερους οπαδούς και τους ευχαριστώ. Ήθελα να το μοιραστώ αυτό μαζί σας και είμαι χαρούμενος τώρα…».

Ο ΠΑΟΚ «σήκωσε» τον Μάγκομεντ Οζντόεφ. Ιβάν Σαββίδης, Ράζβαν Λουτσέσκου καθώς επίσης και οι συμπαίκτες του άπλωσαν ασπίδα προστασίας γύρω του, τον έβαλαν σε γυάλα ειδικής διαχείρισης με συναπτά μίτινγκ, κατ΄ιδίαν συζητήσεις και όλα δείχνουν πως ο Ρώσος χαφ το έχει αφήσει στο παρελθόν. Άξιο αναφοράς δε πως για τον Ρώσο χαφ ολοκληρώθηκε και μία ακόμη δύσκολη περίοδος ενδεικτικό του γεγονότος πως ως Μουσουλμάνος ολοκλήρωσε το ραμαζάνι.

Τι είναι το ραμαζάνι; Το Ραμαζάνι είναι θρησκευτική μουσουλμανική εορτή νηστείας. Αποτελεί ονομασία του ένατου μήνα του μουσουλμανικού έτους, κατά τον οποίο, σύμφωνα με την παράδοση, δόθηκε το Κοράνι στους ανθρώπους προκειμένου οι κανόνες του να αποτελέσουν οδηγό της ζωής τους. Σε όλο το χρονικό διάστημα του Ραμαζανιού, διάρκειας ενός μηνός, οι μουσουλμάνοι απέχουν υποχρεωτικά, από ανατολής μέχρι δύσεως του ηλίου, από κάθε είδους τροφή, ακόμη και νερό, πολύ δε περισσότερο από κάπνισμα, ποτό, αρώματα και σεξουαλικές επαφές, όχι όμως στο υπόλοιπο διάστημα μέχρι την ανατολή του ηλίου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Magomed Ozdoev (@om.27)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η δήλωση του Τερίμ μετά το «διαζύγιο» με τον Παναθηναϊκό

Ο Φατίχ Τερίμ αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, με τον Χρήστο Κόντη να αναλαμβάνει εκτός απροόπτου...

Στην ίδια κατηγορία