Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Δίνει το «παρών» στο Μπριζ ο Μιρτσέα!

Δημοφιλή

Ακόμη μία φορά στο πλευρό του Ράζβαν Λουτσέσκου βρίσκεται ο πατέρας του, Μιρτσέα, ενόψει της εξαιρετικά σημαντικής πρώτης συνάντησης του ΠΑΟΚ με την Κλαμπ Μπριζ για μία θέση στην ημιτελική φάση του UEFA Europa Conference League δεδομένου πως βρίσκεται στη βελγική πόλη, έχοντας και ωραία συνομιλία με τον κόσμο του ΠΑΟΚ που τον πέτυχε. Το αξιοσημείωτο είναι πως το γεγονός πως έχει δηλώσει το παρών και στις δύο τελευταίες χρονικά εκτός έδρας αναμετρήσεις των «ασπρόμαυρων» με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ στη δυσκολότερη καμπή της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

«Τώρα βλέπω τα παιχνίδια από ψηλά και προσπαθώ να συνηθίσω αυτήν την κατάσταση ως οπαδός ή σαν ουδέτερος όταν αγωνίζονται δυο ομάδες για τις οποίες δεν ενδιαφέρομαι. Έχουν περάσει 50 χρόνια από τότε που ήμουν οπαδός. Αρχίζω να καταλαβαίνω πως αισθάνονται οι οπαδοί» είχε επισημάνει σε πρόσφατες προσωπικές του τοποθετήσεις ο Μιρτσέα Λουτσέσκου βλέποντας πλέον τον γιο του από τις… εξέδρες.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ματσάρες σε Conference και Europa League

Καταπληκτικός σε εξέλιξη, ένταση και σασπένς ήταν κι ο δεύτερος ημιτελικός του Europa Conference League, με τη Φιορεντίνα να...

Στην ίδια κατηγορία