Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Όλη η προσοχή σε Πανσερραϊκό

Δημοφιλή

Μετά τη διαβολοεβδομάδα των διαδοχικών ντέρμπι με ΑΕΚ, Παναθηναϊκό δις και Ολυμπιακό, ο ΠΑΟΚ άλλαξε… πίστα και μετατέθηκε στην επαρχία καθώς μετά το νικηφόρο πέρασμα από το Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό ακολουθούν ταξίδια σε Σέρρες και Λαμία πριν την έναρξη των Play Off. Ματς που σε θεωρητική βάση φαντάζουν βατά για τους «ασπρόμαυρους», ωστόσο, δεν παύουν να κρύβουν απαιτήσεις πάνω σε ένα μομέντουμ που το σκηνικό στη βαθμολογική κατάταξη μοιάζει ευμετάβλητο. Σε συνάρτηση πάντα με το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ καλείται να μείνει μακριά από τη Θεσσαλονίκη έως και την επιστροφή του στην Ευρώπη.

Έχοντας αποσπάσει μία άκρως σημαντική νίκη κόντρα στους Αγρινιώτες φέρνοντάς τα όλα… τούμπα μέσα σε ένα λεπτό, το γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου μετατοπίζει άμεσα την προσοχή του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό. Αναμενόμενα χαμόγελα προκαλεί η εξέτιση της ποινής των Μπράντον Τόμας-Ράχμαν Μπάμπα δεδομένου πως τίθενται εκ νέου στα πλάνα του Ρουμάνου τεχνικού, με την επισήμανση πως ο Γκανέζος αριστερός οπισθοφύλακας πρέπει πρώτα να περιμένει το πράσινο φως από μία σειρά εξετάσεων που προβλέπει το πρωτόκολλο για διάσειση.

Ερωτηματικό εντοπίζεται στην αγωνιστική ετοιμότητα των Τάισον και Ντόμινικ Κοτάρσκι δεδομένου πως ο πρώτος αποκόμισε εκ νέου μικροενοχλήσεις και ο δεύτερος ταλαιπωρήθηκε με πυρετό, έχοντας αντικατασταθεί από τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς. Προβλήματα που τους έθεσαν εκτός διάθεσης για το εκτός έδρας ματς με Παναιτωλικό και μένει να φανεί η κατάστασή τους ενόψει Πανσερραϊκού την Τετάρτη (28/02).

Αναφορικά με την πορεία των Γιάννη Μιχαηλίδη και Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ ακολουθούν θεραπείες ενώ ο Νιγηριανός κεντρικός αμυντικός αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις από σήμερα προκειμένου να διαπιστωθεί ασφαλέστερα το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάθε άλλο παρά ελπιδοφόρες φαντάζουν δεδομένου πως κάνουν λόγο για θλάση τρίτου βαθμού και ως εκ τούτου είναι ορατό το ενδεχόμενο να χάσει ολόκληρη τη σεζόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Έτοιμος να πανηγυρίσει ακόμα ένα πρωταθλήμα!

Για την εξ' αναβολής 18η αγωνιστική της Women's Football League, o ΠΑΟΚ Morris υποδέχεται το Σάββατο 11 Μαΐου και...

Στην ίδια κατηγορία