Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Επιστροφή στην Ευρώπη με εκτός έδρας «μάχη»

Δημοφιλή

Με δεδομένο πως ο ΠΑΟΚ τερμάτισε πρώτος στον όμιλό του στο UEFA Europa Conference League με Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Ελσίνκι και Αμπερντίν δεν χρειάστηκε να αγωνιστεί στα Play Offs της ευρωπαϊκής διοργάνωσης ανακτώντας σημαντικές ανάσες, έχοντας επικεντρωθεί κατ΄αποκλειστικότητα στους εγχώριους θεσμούς. Προσεχώς, όμως, στο «κάδρο» για το γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου τίθεται και η Ευρώπη δεδομένου πως επίκειται η γνωστοποίηση του αντιπάλου του στη φάση των «16».

Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ είναι οι παρακάτω:

Σερβέτ
Άγιαξ
Μακάμπι Χάιφα
Ντιναμό Ζάγκρεμπ
Μόλντε
Στουρμ Γκρατς
Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ

Μεταξύ αυτών που… φλερτάρουν να τεθούν αντιμέτωποι με τον Δικέφαλο όπως μπορείτε να διαπιστώσετε παραπάνω είναι οι Άγιαξ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ, με τον ΠΑΟΚ σε αμφότερες τις ομάδες να συναντά σε περίπτωση που η κληρωτίδα δείξει τους Ολλανδούς ή τους Κροάτες αντιστοίχως και έναν πρώην ποδοσφαιριστή του. Ο λόγος για τους Τσούμπα Άκπομ και Γιόζιπ Μίσιτς που αποτέλεσαν κομμάτι του «ασπρόμαυρου ρόστερ» και επί του παρόντος αγωνίζονται σε Άγιαξ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Αναφορικά με το πρόγραμμα των ασπρόμαυρων στην παρούσα φάση και μετά τον εκτός έδρας αποκλεισμό με Παναθηναϊκό στο Κύπελλο Ελλάδος μετατοπίζουν την προσοχή τους στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League, αρχής γενομένης από το εκτός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Έχοντας ολοκληρώσει τη διαβολοεβδομάδα με τα διαδοχικά ντέρμπι με ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ αλλάζει… πίστα καθώς ακολουθούν τα ταξίδια σε Σέρρες (σ.σ σε περίπτωση που το στάδιο είναι διαθέσιμο) και Λαμία μέχρι και την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Η Ευρώπη μπαίνει εκ νέου στο «κάδρο» από τις 7 Μαρτίου 2024 όταν το αγωνιστικό τμήμα πρόκειται να διεκδικήσει ένα εισιτήριο στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης σε διπλό σετ αγώνων, με την επισήμανση πως το πρώτο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο εκτός έδρας. Κάτι που σημαίνει πως ο κόσμος του ΠΑΟΚ αναμένεται να δηλώσει ξανά το «παρών» στις εξέδρες της Τούμπας μετά από μία εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα στις 14 Μαρτίου, όπου θα πραγματοποιηθεί η επαναληπτική αναμέτρηση με έναν εκ των επτά υποψήφιων αντιπάλων της κλήρωσης.

Προηγούμενο άρθροΣτην κλήρωση με δύο πρώην
Επόμενο άρθροΑλλάζει… πίστα ο ΠΑΟΚ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Τη γλύτωσε για Λαμία ο ΠΑΟΚ

Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας είχε καλέσει σε απολογία τον ΠΑΟΚ, με αφορμή τον πρόσφατο εκτός έδρας αγώνα...

Στην ίδια κατηγορία