Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Από Δευτέρα τα νεότερα για Έκονγκ

Δημοφιλή

Κατόπιν της ολοκλήρωσης των υποχρεώσεών του με την Εθνική Νιγηρίας στο AFCON, ο Γουίλιαμ Τροστ- Εκονγκ έχει επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη με σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού, αφού όπως ενημέρωσε επίσημα ο ΠΑΟΚ, οι εκτιμήσεις μιλούν για θλάση τρίτου βαθμού αναγκάζοντας τον Νιγηριανό κεντρικό αμυντικό να απέχει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των «ασπρόμαυρων».

Σε κάθε περίπτωση, όμως δεν μπορεί να υπάρξει ασφαλής εικόνα δεδομένου πως το αιμάτωμα δεν έχει υποχωρήσει πλήρως, προκειμένου να υποβληθεί σε νέο κύκλο εξετάσεων, που θα καταδείξουν το ακριβές μέγεθος του προβλήματος. Αυτό σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να συμβεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Πιο συγκεκριμένα, ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός αναμένεται να υποβληθεί σε μαγνητική εξέταση τη Δευτέρα (26/2), είτε την Τρίτη (27/2), με τα αποτελέσματα της να αναμένονται με αγωνία, μιας και υπάρχει ο κίνδυνος να μείνει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εξετάσεις που αναμφίβολα κεντρίζουν το ενδιαφέρον σε συνάρτηση με τις ενοχλήσεις που αποκόμισε ο Γιάννης Μιχαηλίδης από το εκτός έδρας ντέρμπι με Παναθηναϊκό, θέτοντας σοβαρό θέμα στο κέντρο της άμυνας ενόψει συνέχειας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η Θεσσαλονίκη δεν κοιμάται! (pics+vids)

Αρνείται να κοιμηθεί η Θεσσαλονίκη, κάνοντας τη νύχτα... μέρα για τον ΠΑΟΚ που δίνει τον τελικό των τελικών στο...

Στην ίδια κατηγορία