Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Οι βετεράνοι του ΠΑΟΚ στέλνουν μήνυμα κατά της βίας

Δημοφιλή

Μήνυμα κατά της βίας στα γήπεδα στέλνουν οι δικηγόροι της Θεσσαλονίκης και οι παλαίμαχοι του ΠΑΟΚ, διοργανώνοντας χριστουγεννιάτικο τουρνουά ποδοσφαίρου για φιλανθρωπικό σκοπό.

Το τουρνουά, με τίτλο «Love and Respect», θα διεξαχθεί την Τρίτη 19/12, στις 18:00 το απόγευμα, στο Δημοτικό Γήπεδο Ευκαρπίας, με ελεύθερη είσοδο. Έχουν προσκληθεί να το παρακολουθήσουν ακαδημίες ποδοσφαίρου, ενώ τα έσοδα από δωρεές θα διατεθούν σε άπορες οικογένειες.

«Θέλουμε να στείλουμε το μήνυμα στα παιδιά και στην κοινωνία ότι τα γήπεδα είναι χώρος πολιτισμού κι ότι ο αθλητισμός πρέπει να ενώνει τους ανθρώπους, όχι να τους χωρίζει» ανέφερε μεταξύ άλλων, ο δικηγόρος Πασχάλης Παπαδόπουλος, εκ των πρωτεργατών της πρωτοβουλίας για τη διοργάνωση του τουρνουά.

Εκτός από τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, στην εκδήλωση θα πάρουν μέρος οι δύο ποδοσφαιρικές ομάδες του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, ΑΡ.Μ.Α. και Αριστοτέλης.


Τελευταία νέα

Κωνσταντέλιας: «Σήμερα το… ευχαριστήθηκα!»

Πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι με την ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, σκόρερ δύο τερμάτων της ομάδας του. «Είχαμε χαρακτήρα. Από...

Στην ίδια κατηγορία