Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Θέλει παίκτη του ΠΑΟΚ Β η ΑΕΛ

Δημοφιλή

Σύμφωνα με δημοσίευμα θεσσαλικής εφημερίδας, η ΑΕΛ επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της, τον Δημήτρη Πανίδη, που αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ Β.

Οι Θεσσαλοί θεωρούν πως ο εν λόγω ποδοσφαιριστής μπορεί να τους βοηθήσει στην προσπάθεια που κάνουν για άνοδο και τον έχουν λοκάρει για τα καλά στον στόχο τους.

Ο ποδοσφαιριστής είναι 21 χρονών (γεννήθηκε στις 19 Οκτωβρίου 2001 στη Θεσσαλονίκη) και ξεκίνησε την καριέρα του από τους Μπέμπηδες, για να πάει στη συνέχεια στον ΠΑΟΚ Κ-19 και κατόπιν δανεικός στον Α.Ο. Τρίκαλα, για να γυρίσει στον ΠΑΟΚ Κ-19 που πήρε δύο πρωταθλήματα και ο ίδιος είχε 53 συμμετοχές και πέτυχε 21 γκολ.

Φέτος έχει γράψει εννέα συμμετοχές που μεταφράζονται σε 510 αγωνιστικά λεπτά, ενώ έχει δώσει και μία ασίστ.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει στην καρτέλα του στην επίσημη ιστοσελίδα της:

Ο Δημήτρης Πανίδης ήρθε στον ΠΑΟΚ το 2018 από τους Μπέμπηδες. Επιβεβαίωσε άμεσα ότι πρόκειται για έναν επιθετικό, που παίζει και στην κορυφή και στα άκρα της επίθεσης, με ταχύτητα και διεισδυτικότητα. Χειρίζεται εξίσου καλά και τα δύο του πόδια κι έχει καλή αίσθηση του γκολ. Είναι σοβαρός, συνεπής, είναι φοιτητής του ΤΕΦΑΑ Σερρών. Ηταν φυσικά, εκ των βασικών συντελεστών των μεγάλων επιτυχιών της Κ19 (53 ματς, 21 γκολ). Στις αρχές του 2021 παραχωρήθηκε δανεικός στον ΑΟ Τρίκαλα, όπου και πήρε το «βάπτισμα του πυρός» στη Super League 2.


Τελευταία νέα

Παίκτης της χρονιάς στην Αγγλία ο Φόντεν!

Ο Φιλ Φόντεν αναδείχθηκε παίκτης της χρονιάς από την ένωση αθλητικών συντακτών της Αγγλίας (FWA). Ο 23χρονος Άγγλος διεθνής, ο...

Στην ίδια κατηγορία