Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Οι συμβουλές του Αμπέλ σε παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης

Δημοφιλή

Αναμφίβολα ο Έντρικ Φιλίπε που επί του παρόντος αγωνίζεται στην Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα υπό καθεστώς δανεισμού συνιστά έναν πολλά υποσχόμενο ποδοσφαιριστή εξ ου και η επικείμενη πώλησή του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Σε ηλικία μόλις 17 ετών, ο σταρ του βραζιλιάνικου κλαμπ πληροί όλες τις προϋποθέσεις προκειμένου να λάμψει τα επόμενα χρόνια σε μία εξαιρετικά απαιτητική για εκείνον φάση δεδομένου πως εξακολουθεί να αποτελεί έναν παίκτη που αναπτύσσεται, ωριμάζει ακόμη αγωνιστικά, ωστόσο, έχοντας προσελκύσει στην παρούσα φάση όλα τα βλέμματα πάνω του για… λάθος λόγους.

Τι συνέβη ακριβώς;

Εξαιρετικά δημοφιλής έγινε η πρόσφατη συνέντευξή του στο podcast «Pod Delas» με την κοπέλα του αποκαλύπτοντας ότι διατηρούν συμβόλαιο σχέσης με… διαφορετικές ρήτρες που πρέπει να τηρούν. Σε αυτό καθιέρωσαν μια σειρά όρων που πρέπει να σέβονται αμφότεροι ούτως ώστε να διατηρήσουν την αρμονία της σχέσης τους. Μερικά παραδείγματα εξ αυτών πως η έκφραση «σ ‘αγαπώ» είναι υποχρεωτική σε οποιαδήποτε φάση βρίσκεται το ζευγάρι, ενώ συνάμα έχουν χαρακτηρίσει απαγορευμένες κάποιες λέξεις, μένουν μακριά από εθισμούς και δεν επιτρέπεται να παρουσιάσουν «δραστικές αλλαγές στη συμπεριφορά τους».

Αποκαλύψεις που κάθε άλλο απαρατήρητες πέρασαν στην Παλμέιρας, με τον Αμπέλ Φερέιρα ερωτηθείς για τις προσωπικές τοποθετήσεις του Έντρικ Φιλίπε μετά την ήττα από την Ιντερνασιονάλ να επισημαίνει χαρακτηριστικά πως «ελπίζω ότι θα παραμείνει συγκεντρωμένος στο ποδόσφαιρο και δεν θα αποσπάται η προσοχή του από άλλα πράγματα. Εάν θέλει να βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο, πρέπει να επικεντρωθεί σε αυτό που είναι απαραίτητο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το ελληνικό παρατσούκλι του Μπάμπα

Ο Ράχμαν Μπάμπα έχει βγει λίρα 100 στον ΠΑΟΚ, με τον Γκανέζο να αποτελεί μια από τις σταθερές του...

Στην ίδια κατηγορία