Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Μπήκε στα… βαθιά ενόψει Ολυμπιακού

Δημοφιλή

Με το… καλημέρα στα βαθιά ο ΠΑΟΚ ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό κατόπιν του εντός έδρας αποκλεισμού που γνώρισε από την Κλαμπ Μπριζ στα σετ αγώνων τους για μία θέση στην ημιτελική φάση του UEFA Europa Conference League. Το πάλεψε, αλλά το τελικό σφύριγμα σήμανε το φινάλε σε ένα απίθανο ευρωπαϊκό ταξίδι, που ξεκίνησε τον Ιούλιο κι ολοκληρώθηκε τον Απρίλιο.

Σύμφωνα με την ασπρόμαυρη ΠΑΕ στην επίσημη αναφορά της «οι παίκτες που ήταν στο αρχικό σχήμα κόντρα στους Βέλγους ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης, στο γυμναστήριο και την πισίνα. Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο για ένα πρόγραμμα υψηλής έντασης, με παιχνίδια κι ασκήσεις, πάνω στην ανάπτυξη και την κυκλοφορία της μπάλας». Κάτι που σημαίνει πως άπαντες έχουν μπει σε ρυθμούς… Κυριακάτικου ντέρμπι (21.04) εκκινώντας με προγράμματα υψηλής έντασης τον κύκλο προετοιμασίας ενόψει Ολυμπιακού.

Στα θετικά για τον Ράζβαν Λουτσέσκου συγκαταλέγεται η επιστροφή του Μάρκος Αντόνιο σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς κατόπιν της ίωσης από την οποία προσβλήθηκε και επί της ουσίας τον έθεσε εκτός διάθεσης σε ένα μομέντουμ που οι ιώσεις έχουν εισβάλλει ολοένα και περισσότερο στην καθημερινότητα του ΠΑΟΚ. Αναφορικά με το ιατρικό δελτίο που διατηρούν επί του παρόντος στα χέρια τους οι «ασπρόμαυροι», Ιβάν Νάσμπεργκ και Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ παραμένουν σταθερά εκτός, με τον πρώτο να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και τον δεύτερο να συνεχίζει θεραπεία και τρέξιμο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Παιχνίδια κυκλοφορίας και οδηγίες από Λουτσέσκου (video)

Την προετοιμασία της για το τελευταίο κομμάτι της σεζόν συνεχίζει η ομάδα του ΠΑΟΚ, με τους ποδοσφαιριστές και το...

Στην ίδια κατηγορία